Отслабналата с 45 кила Адел: Яд ме е, че не започнах по-рано!

Нещо за четене
22:08 - 08 Юни 2020
6547
Отслабналата с 45 кила Адел: Яд ме е, че не започнах по-рано!

Британската суперзвезда Адел продължава да говори за тайната на успеха по пътя към перфектната фигура. Певицата заяви, че главен виновник за стопяването на зашеметяващите 45 кг от тялото й е правилното хранене.

Адел напълно се е отказала от полуфабрикатите и се е насочила изцяло към здравословна храна, като ежедневното й меню не надвишава 1700 калории. Само веднъж седмично се отпуска и калориите може да достигнат 2200-2300.

Изпълнителката предпочита храни с ниско съдържание на въглехидрати. По правило Адел се храни по три пъти на ден. Сутрин яде 2 варени яйца или палачинки от пълнозърнесто брашно, а следобед и вечер – зелена салата с пуешко, сьомга или пиле. Освен това тя пие много вода - поне 3 литра на ден, и яде два или три пъти на ден малко количество плодове, но без банани, за да си набавя необходимата енергия.

"Истината е, че най-сетне се чувствам перфектно. Ядосвам се, че не обърнах внимание по-рано на правилното храненене, което е толкова важно и необходимо за здравето и самочувствието на човек", казва талантливата певица.

Адел буквално не прилича на себе си