ПАПАРАК: Георги Лозанов стана био-еко-веган (СНИМКИ)

Явно в навечерието на своя 66-и рожден ден тези дни професорът е решил повече да се грижи за здравето си и да внимава какво слага на масата

Общество
14:55 - 10 Април 2024
9059
ПАПАРАК: Георги Лозанов стана био-еко-веган (СНИМКИ)

Видният медиен експет Георги Лозанов беше забелязан от бдителен репортер на Lupa.bg да пазарува в модерен био магазин за екологични и вегански храни в центъра на София. След дълго обикаляне на рафтовете професорът си избра луканка от 60 лева килото, идваща според етикета от био ферма.

Мръвката е от говеждо месо, отглеждано естествено, а продуктите са богати на витамини и минерали, минимално обработени и без вредни химикали, пестициди, антибиотици, хормони и канцерогени.

Явно в навечерието на своя 66-и рожден ден тези дни Лозанов е решил повече да се грижи за здравето си и да внимава какво слага на масата. Това, разбира се, не му попречи веднага на излизане от магазина да запали вечната си цигара.

Съвсем наскоро преподавателят по журналистика беше тръшнат от коварен вирус, но явно се е възстановил. А може би причината да залага на еко храни е да подсили имунната си система.