Първи кадри на Деа на Лена (СНИМКИ)

Острието на ПП сама разхожда детето, Миро е зает в избирателния си район

Политика
12:00 - 20 Юни 2024
5406
Първи кадри на Деа на Лена (СНИМКИ)

Острието на ПП Лена Бориславова реши да се наслади на хубавото време и изведе бебето Деа на разходка. Досега тя не е показвала как изглежда дъщеря ѝ. През последните седмици Лена се разкъсваше между грижите за дъщеря си, семейните отговорности и предизборната кампания на ПП-ДБ.

Годеникът ѝ Мирослав Иванов пък почти ежедневно пътувал до своя избирателен район Ямбол и поверил почти всички отговорности за семейните дела на Бориславова.

Поради тази причина папараци уловиха Лена да разхожда дъщеря си, както и да тича по задачи из центъра на София, докато през това време почти не отлепяше поглед от телефона си.

Снимки: "Ретро"

Впечатление прави и небрежното облекло на Бориславова – широк панталон и широка бяла блуза, подобни на пижама. Стилът ѝ по време на разходка очевидно рязко се откроява отскъпите дрехи, които носи в битността си на политик от ПП, както и по официалнисъбития.Лена винаги е залагала на стилни облекла в обрана цветова гама – черно, сиво и бяло.

Наскоро младото семейство бе засечено и на профилактични прегледи с малката Деа в столичен медицински център. Бориславова пази в тайна дали се възползва от услугите на платена бавачка към момента, но нямала намерение да изкара цялото си майчинство от две години у дома. Тя ще има право да запише дъщеря си на ясла, когато момиченцето навърши минимум 10 месеца, за да се върне изцяло на работа. Това ще се случи още през юли.