Първо в Lupa.bg: Баба уби дядо с чук и тесла!

Новини
22:00 - 21 Септември 2020
5297
Първо в Lupa.bg: Баба уби дядо с чук и тесла!

Жестоко убийство потресе Равно поле - баба преби съпруга си с чук, а след това го разфасовала с тесла, научи Lupa.bg. Двамата били в съжителство от 20-тина години - и двамата разведени, с деца. Жената била на 80 години, а дядото малко по-възрастен - на 83.

Той се прибрал сутринта в събота, но когато легнал, бабата агресирала. Внезапен гняв нахлул в нея, след което тя решила да осъществи пъклен план - да убие мъжа до себе си. Само с металната част от чук, увита в дебел чорап, тя го млатила навсякъде по тялото, докато той имал сили да се съпротивлява.

След това, за да е по-сигурна, че той е мъртъв, го подхванала и с теслата, с която копаела по градината на двора на къщата.

Цялата стая била в кръв и приличала на филм на ужасите, но жената без да й мигне окото, позабърсала стареца, измила се, преоблякла се и се обадила на дъщеря му, за да й каже, че като се прибрал плюел кръв, а цялата стая била омазана.

"И двамата са добри хора, никога не сме ги чували да имат някакви кавги, да си повишават тон. Нямаме идея какво е станало и какво е подтикнало бабата към тези действия", споделиха съседи на възрастната двойка.

В крайна сметка се оказало, че жената е с много тежка деменция, не помни нищо за настоящето, нито и какво е сторила.

Настанена е в психиатрична клиника до изясняване на случая и до определяне на мярката за деянието й.