Първо в Lupa.bg: Денди скочи злостно на Юлиан Константинов: Той е много отвратителна к*рва!

През ключалката
21:00 - 26 Юни 2020
14563
Първо в Lupa.bg: Денди скочи злостно на Юлиан Константинов: Той е много отвратителна к*рва!

Ексцентричният писател Любомир Милчев, по-известен като Денди, нападна злостно във фейсбук оперния певец Юлиан Константинов, видя Lupa.bg.

Светската персона публикува снимка на певеца, придружена със следния крайно нецензурен коментар: "Българският мъж! Отпред горд к*роносец, а отзад завъдил п*тка!". "Внимавайте, когато го срещнете, много отвратителна к*рва", продължи със сарказма писателят, който редовно може да бъде видян в центъра на София с бутилка алкохол в едната ръка, а в другата да държи каишката на любимия си пекинез Хининос.

Не се знае дали сега нещо конкретно е провокирало да нападне словесно брата на волейболната звезда Пламен Константинов. Всеизвестен факт е обаче, че отвреме навреме събуждайки се сутрин в лошо настроение махмурлията писател се излива зловесно в социалните мрежи срещу известни персони, с които в миналото е имал конфликт.

Така например Любомир Милчев и Пламен Константинов имаха гръмовни скандали помежду си в предаването "Звездни стажанти". Двамата бяха в един отбор и тогава певецът на няколко пъти обвини за издънката на отбора си Денди. Светският лъв бе критикуван, че бил пил по време на изпълнението на задачите, крадейки бира и шампанско от от екипа на шоуто, и така провалил тима. В крайна сметка eксцентрикът беше уволнен от шефа Стефан Шарлопов, който вече е покойник.

Тогава обаче в социалните мрежи Константинов си навлече гнева на зрителите заради факта, че топи колегите си от отбора, за да спаси собствената си кожа. "Юлиан е един голям комплексар и женчо. Ако беше мъж щеше да си поеме вината за провала", пишеха гневни зрители.