Първо в Lupa.bg: Гешев си търси шофьор с обява

Новини
15:55 - 07 Февруари 2022
6351
Първо в Lupa.bg: Гешев си търси шофьор с обява

Главна прокуратура днес пусна обява, че се търси шофьор за кабинета на главния прокурор. Изискванията към човека, който ще вози обвинител номер 1 са като за кандидатстване в елитна специалност във ВУЗ, видя Lupa.bg.

От обявата става ясно, че за поста може да кандидатстват както български гражданин, така и чужденци. Изискване още е да има трудов стаж над 3 години. Назначената личност трябвало да изпълнява възложените задачи лично от Иван Гешев и от началника на кабинета, става ясно от обявата.

Бъдещият шофьор ще трябва да отчита много стриктно всеки ден изразходеното гориво и да се грижи за състоянието на автомобила.

От обявата става ясно, че Гешев няма да има нов шофьор бъдещия един месец. Явно Главният няма никакво намерение да подава лелеяната от Промяната оставка, поне в обозримо бъдеще.

Интересна е и процедурата по приемането на кандидат-шофьорите, която е подобна на кандидатстване във ВУЗ. Те ще имат първо класиране и до заключителен етап ще бъдат допуснати само тези, които имат бал над 4,50. 

Мераклиите да возят Гешев трябва да знаят, че документите се носят в приемната на Прокуратурата