Първо в Lupa.bg: Глория признава за любовта си с Жоро Илиев (+видео)

Примата на фолка е готова със скандални мемоари, говори и за мъжете в живота си

Нещо за четене
17:14 - 02 Април 2019
41805
Първо в Lupa.bg: Глория признава за любовта си с Жоро Илиев (+видео)

Глория е готова с дългоочакваната си мемоарна книга. Още миналата пролет примата на попфолка оповести, че пише биографията си, която дори бе анонсирана за излизане през есента на 2018 г. Книгата обаче тогава не се появи, а Lupa.bg научи, че причината са разногласия между нея и редактора й от една страна, и продуцентите й от „Пайнер” от друга.

В крайна сметка, певицата вече е завършила окончателно творбата си, която най-вероятно ще излезе до 2-3 месеца на пазара. Глория още не се е спряла на окончателно заглавие, но имала два-три варианта. „Максимално откровена съм. Не съм спестила нищо от историята си”, бе казала звездата на попфолка миналата година.

За първи път в биографичната си книга Глория разказва и за страстната си любов с Георги Илиев. Публична тайна е, че тя има 2-годишна връзка с боса на ВИС-2, започнала през 2001-а и приключила през 2003-а година, две лета преди да го убият. Мафиотът не е безразличен към иконата на фолка, а според слуховете в един момент дори изоставя съпругата си Мая Илиева и заживява с любовницата си. В този период певицата официално се развежда със съпруга си Илия Загоров.

Краят на отношенията им е бурен. Босът се връща при съпругата си и дори започват процедура за осиновяването на две момиченца.

Изоставената Глория пък започва връзка с крупен оръжеен търговец. Тя намеква за аферата си с боса на ВИС-2 във видеоклипа на песента си „Крепост”, който излиза през лятото на 2003-а. Песента възпява любовта на лирическата героиня към „лошото момче”, а ролята на Жоро Илиев във видеото изпълнява Асен Блатечки.

Сега, в мемоарите на певицата, щяло да има много детайли около „опасната любов”. Името на Жоро Илиев обаче е променено, той ще фигурира в творбата с прякора си Главния или Боса, разкриват първите читатели.

Вижте видеоклипа към песента на Глория "Крепост" от 2003 г., където за първи път се намеква за връзката й с Георги Илиев. Ролята на боса се изпълнява от Асен Блатечки