Първо в Lupa.bg: Лора Крумова избяга в Би Ти Ви за 10 бона на месец

Блондинката гласи свое предаване, издаде наш човек в телевизията

Ексклузивно
16:27 - 24 Февруари 2020
19686
Първо в Lupa.bg: Лора Крумова избяга в Би Ти Ви за 10 бона на месец

Лора Крумова заряза Нова телевизия съвсем не е случайно. Бившата водеща на „Събуди се“ доброволно прекратила от договора си, защото получила по-апетитна оферта за по-висока заплата от конкурентната Би Ти Ви - 10 000 лева на месец, научи Lupa.bg от свой човек в телевизията.

Само преди дни Лорчето била забелязана на преговори в СПА хотел, намиращ се над езерото Панчарево. На спявката Крумова се появила в компанията на две свои колежки от сутрешния блок на Би Ти Ви.

Преди да пристане на Нова, Лора водеше уикенд предаванията „Тази събота“ и „Тази неделя“. След напускането й столът за кратко бе наследен от Антон Хекимян. Арменецът обаче бързо получи повишение и се изстреля като водещ на сутрешния блок, а Диана Любенова, Мариана Векилска (после заменена от Алекс Кръстева) и Жени Марчева поеха щафетата. Според пикантните тв слухове пухкавата Лора щяла да прави свое предаване в Би Ти Ви.

На чие място ще бъде то обаче не се знае. За този свой ход журналистката намекна и след като официално обяви, че се оттегля от Нова. „Идеи има много, но от идеята до втората крачка разстоянието е голямо. Няма обаче да бягам от журналистиката, защото тя е това, което мога да правя“, каза Крумова.

Продължителното отсъствие на тв звездата от ефира бе заради нейното майчинство. През 2018 г. Лорчето стана повторно майка, този път на дъщеричка Мина. Освен това има и по-голям син Явор от спътника в живота си – учителя по ски и сърф Сотир.