Първо в Lupa.bg: Петканови си отрязаха носовете (Снимка)

Нещо за четене
10:58 - 30 Септември 2021
7335
Първо в Lupa.bg: Петканови си отрязаха носовете (Снимка)

Александра и Даниел Петканов изненадаха почитателите си с шокиращи снимки от Турска болница. В момента семейството е в южната ни съседка, където са се подложили на операция за коригиране на носовете си, научи първо Lupa.bg.

"С Дани се подложихме на ринопластика ЗАЕДНО! Това беше и причината за нашето отсъствие последно време. Благодаря на Господ,че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия малък Габриел, който ни чака вкъщи! Заснехме целия процес, който започна още преди 1 година с избора на лекар. На мен ми предстои да се въоръжа с търпение, защото трябва да минат месеци, докато видя крайния резултат!", написа преди минути моделката и снимка с превързани носове. 

Александра от доста време искаше да си оперира обонятелния орган, защото има комплекс от него. Даниел не е споделял, че иска да си реже носа, но ето, че и той се изкуши от най-новата мода с актуалната ринопластика.

"И Кобрата можеше да ви ги направи такива", "Това не го разбирам . Тук вече ме изгубихте. Като имате излишни пари, защо не ги дарите. Сега няма да имаш чара , който имаше преди от старото ти носле", "Това ли е почивка от медиите, божее, тъпи комплексари сте вие" - това са само част от коментарите под актуалното фото.

Припомняме, че в последно време един куп известни личности окастриха обонятелните си органи, като в повечето случаи резултатите са комични. 

Точно преди 10 дни семейство Петканови обяви, че временно се оттеглят от социалните мрежи. Е, не издържаха дълго и сега ни заливат с нова порция рекламни носове, които най-вероятно са направени на аванта. 

"С Дани взехме решение да си починем за малко от социалните мрежи и изявите! Предстоят ни важни събития и затова чувстваме, че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, за да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на спокойствие. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам', разкриха известните инфлуенсъри в средата на септември.