Първо в Lupa.bg: Пуснаха предсрочно човек на Къро от затвора

Михаил Младжов е известен и като съпруг на Деси Зидарова

Ексклузивно
19:37 - 23 Май 2024
12702
Първо в Lupa.bg: Пуснаха предсрочно човек на Къро от затвора

Крими героят Михаил Младжов, съпруг на Деси Зидарова и човек на Красимир Каменов - Къро, е пуснат предсрочно от затвора, научи Lupa.bg. Той бе арестуван с 200 грама кокаин след спешна среща в Солун със застреляния вече наркобос. През 2013 година той отново бе пуснат предсрочно, след като изкара 1 година зад решетките.  Къро беше кум на Михаил, двамата преди години бяха много близки приятели. 

На 1 август той за втори път бе заловен с дрога, като  в колата му в резервната гума  бяха намерени близо 200 грама кокаин, а при обиск в луксозното му жилище бяха намерени още 5 грама кокаин. 

В колата бяха и трите деца от предишни бракове на Младжов и Зидарова.

Младжов бе обвинен както за притежание на наркотици, така и за разпространение, стана известно тогава в съдебната зала. Според съдебния състав прокуратурата е събрала достатъчно доказателства, за да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е разпространявал кокаин. Съдиите отбелязаха и че мъжът е бил задържан от полицията и преди за подобно провинение.

Говори се, че именно Къро навремето е искал приятеля му да влезе зад решетките заради лукса да го хванат с дрога и че петни името му. 

Деси Зидарова бе убедена, че всичко се случва заради злобата и завистта, които хората изпитват към нея и съпруга й.

През ноември 2009 година манекенката бе жестоко пребита с бухалка и ограбена в столичния квартал „Лозенец".

Михаил Младжов е освободен предсрочно заради добро поведение зад решетките.