Първо в Lupa.bg: Ромина Андонова яхна Ферари

Топ
11:55 - 25 Май 2020
8707
Първо в Lupa.bg: Ромина Андонова яхна Ферари

Ромина Андонова и Дарко Тасевски се похвалиха с новата си луксозна придобивка - Ферари. Футболистът и половинката му се върнаха в България след години живот в Тайланд и в момента устройват живота си в София. Красавицата, която е „Мис България" за 2010 година, сама се похвали с лъскавия автомобил, видя Lupa.bg.

Източниците ни твърдят, че возилото е по-стар модел, но все пак футболистът се е охарчил с около 100 000 евро.

"Добре дошъл в нашето семейство", написа миската и качи снимка ка шофира возилото. 

Преди няколко месеца семейството си купи нов дом за над 500 000 лева. Мезонетът се намира в затворен луксозен комплекс, а Дарко и Ромина все още обзавеждат жилището си, като са се доверили на добри интериорни дизайнери.

Лъскавото жилище е щедър подарък от футболиста на „Славия”, за миската, която е неотлъчно до него. Ромина роди три деца на полузащитника и бе поела изцяло грижите за тях, докато семейството живееше в чужбина. И трите деца са родени извън България — каката Дара проплака в Израел, а братята й в Тайланд.

В противоречие с много родни миски и моделки, Ромина многократно е признавала, че майчинството е по-важно за нея от всяка кариера и е щастлива да си седи у дома и да се грижи за децата.