Първо в Lupa.bg: Тежка катастрофа с мерцедеса на Бойко Рашков (снимки)

Актуални новини
18:31 - 23 Септември 2021 (обновена)
26526
Първо в Lupa.bg: Тежка катастрофа с мерцедеса на Бойко Рашков (снимки)

Министерски "Мерцедес" бе ударен челно в центъра на София, докато хвърчи на червено. Катастрофата стана преди броени минути, предава репортер на Lupa.bg. Според неофициална информация, в лимузината малко преди това се е возел служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Около 17,20 ч. пред Спортната палата на бул. "Васил Левски" служебен автомобил на НСО, превозващ министър от правителството на Стефан Янев, е бил ударен челно от "Ситроен Пикасо", разкриха пред Lupa.bg очевидци на инцидента. По това време, за щастие, охраняванато лице не е било в автомобила.

"Сблъсъкът бе доста силен, разхвърча се ламарина. Виновен бе шофьора на правителствената лимузина, защото мина на червено по бул. "Левски" точно срещу Спортната палата. В това време по ул. "Гурко" идваше "Ситроен Пикасо", който се движеше с висока скорост. Нацепи си директно в мерцедеса, челно", разказва свидетел на катастрофата пред Lupa.bg. Районът бе моментално отцепен. Има сериозни материални нарушения, но жертви и ранени няма.

Пострадалият автомобил на НСО е с регистрационен номер СА9715. Според източник на Lupa.bg, с тази кола по-рано днес е бил транспортиран министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Катастрофиралият "Мерцедес" на НСО, в който обикновено се вози Бойко Рашков, бе вдигнат от репатрак