Първо в Lupa.bg: Това е любовникът на Кали!

29-годишният Анастас от Асеновград е новото гадже на фолк певицата от около година

Ексклузивно
20:25 - 04 Април 2019
25002
Първо в Lupa.bg: Това е любовникът на Кали!

29-годишният Анастас e тайнствения нов мъж до фолк певицата Кали. Имено заради връзката си с мачото от Асеновград, чалга дивата е зарязала дългогодишната си половинка Владимир. Lupa.bg сензационо се добра до снимка на младия господин, който е завоювал сърцето на певицата и заради когото тя сложи край на връзката си с Влади, който е баща на третия й син Александър. 

Lupa.bg научи, че от близо година изпълнителката на фолк шлагера "4-4-2" има интимни отношения с младежа, който разполага с големи финансови възможности и шофира кола за над 200 000 лева. Близки до певицата ни разкриха самоличността на младежа и твърдят, че тя наистина е много влюбена в него. Проблемът е, че родителите на Анастас, който е с цели 15 години по-млад от Кали, не били във възторг от отношенията му с нея. Това е и причината чалга звездата да не съобщава официално, че е в нова връзка.

Припомняме, че преди по-малко от месец Кали даде прочувствено тв интервю, в което подробно разказа, че е живеела в същински ад с половинката си Владимир. Тя заяви, че често е била наричана с обидни прозвища, като "думичката с "к" е само една от тях".

Преди дни проговори и вече бившата й изгора Владимир, който изказа своята гледна точка за раздялата им. Мъжът е категоричен, че няма хубави спомени от съжителството си с певицата  и че тя е единствения виновник за края на отношенията им. По думите му, половинката му е изневерявала демонстративно, което в един момент даже спряла да крие. Именно това е и причина те да се разделят. В момента Кали и Владимир водят спор кой да получи попечителството над общия им син.

Новият любовник на Кали - Анастас, не спира да глези новата си изгора, плаща всички нейни сметки и я затрупва с подаръци, допълниха от обкръжението на изпълнителката. Така и не става ясно с какво се занимава младия баровец и дали крупните суми, които пръска всяка вечер по кръчмите в страната, са с легитимен произход.

Атрактивният Анастас смени в леглото на Кали бащата на третия й син Владимир