Първо в Lupa.bg: Украинец пощури полицаи и спешни медици в Бургас

Линейка и патрулка усмиряват мъжа, който е бил мъртвопиян и целият в рани

Общество
15:48 - 01 Юли 2024
3571
Първо в Lupa.bg: Украинец пощури полицаи и спешни медици в Бургас

Пиян украинец вдигна полицията на крак в Бургас. Местни жители са видели мъж в неадекватно състояние на улица „Цариградска" и са извикали органите на реда. Когато униформените се опитали да влязат в дома на чужденеца, вратата била заключена. Наложило се да я разбият.

Вътре заварили мъртвопиян мъж, чието тяло било цялото в рани. „Имаше следи от травматични наранявания. Трябваше да бъде прегледан и да му се направи скенер, за да се види колко сериозно е положението му. Извикахме линейка и когато го качихме на нея украинецът започна да буйства. Наложи се да дойде втори патрул, който да я съпровожда”, това обясни пред Lupa.bg говорителят на Областната дирекция на МВР- Бургас Цветелина Рандева.

Това е трети инцидент с украинци за едно денонощие на морето. Преди това 42-годишна украинска туристка падна от увеселително влакче от около 7 метра височина в Слънчев бряг. Настанена е за лечение в отделението по “Реанимация” на бургаска болница в тежко състояние, с множество фрактури по гръдния кош и ребрата. Няма информация дали е употребила алкохол или наркотици. Води се разследване, което ще установи как жената се е изхлузила и е паднала с главата надолу.

Трупът на 68-годишна украинка пък бе открит в близост до един от баровете на Северния плаж в Бургас малко по-рано днес. Според първоначалната информация става въпрос за белодробна емболия.