Педерасти, сър!

Коментар
21:20 - 09 Май 2022
17431
Педерасти, сър!

Половото и интелектуалното съзряване на индивида са дълбоко свързани процеси – при единия ти расте пишката, а при втория мисловният прогрес трябва да достигне големина, достатъчна за обработка на нови идеи и функции. Нестандартното сексуално поведение се възвисява с цветовете на дъгата по време на гей прайдовете за правата на лесбийки, хомосексуалисти, бисексуални и транссексуални. Абнормалното мисловно поведение се демонстрира на 9 май с противните жълто-оранжеви краски на смачкан колорадски бръмбар в т. нар. Поход на безсмъртния полк.

Съвсем несправедливо поради обществено късогледство наричат онези с червилата и перуките „обратни“, докато истинските сбърканяци са другите – тези с черно-белите снимчици на жалки шумкари и съветски знаменца със сърп и чук. Хомосексуалността е изключена от списъка на заболяванията в далечната вече 1992 г., обаче Тедрос Гебрейесус може без да се бави да попълни списъка, като включи на нейно място в регистъра на чумите болшевизма, путинизма и съветофилията.

Сексуалните алтернативи са социално допустими – в крайна сметка изборът да лапаш члена на прител и другар в живота е изконно човешко право според Конституцията и Европейската конвенция за основните свободи. Когато обаче публично лигавиш провисналото пишле на долен масов убиец и чудовищен диктатор и доволно мъркаш, докато ближеш насраните задници на слугите му, подлежиш на спешно лечение в името на общественото здраве . Ако се налага – насилствено.

Докато Наталия Кобилкина и Ангел Джамбазки се разберат дали третият пол съществува, или е соросоидна измислица, целяща да наруши консервативните ценности на биещия жена си домашен алкохолик, Безсмъртният полк ни открива много повече. Нов биологичен вид, липсващото звено между човека и маймуната, двоякостта на битието, олицетворено в раззиналите, вмирисани на чесън безъби усти на малоумниците с георгиевски лентички.

Популярният руски журналист Александър Невзоров каза преди време в ефира на радио „Ехото на Москва“, че идеята за марша на путлеропитеци с лентички реално е на Третия Райх, на окултния му институт „Наследството на предците“. Под диктовката на фашизоидната хунта в Кремъл шестват безмозъчни зомбита и душевни педерасти, претендиращи за борба с надигащия глава нацизъм. Под ракетите на орките в Мариупол, Киев и Одеса по ирония на съдбата обаче загивати оцелели от кафявите лапи на Хитлер и Холокоста. Като 96-годишния Борис Романченко, преминал през Бyхенвалд, Мителбау-Дора, Пенемюнде и Беpген-Белзен, ликвидиран от уродите със свастиката „Z“ в Харков.

Вижте само имената на активни организатори на позорното дефиле на морално импотентните и мозъчно обратните - Българският антифашистки съюз, Национално движение „Русофили“, Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, Съюзът на ветераните от войните на България, Фондацията „Устойчиво развитие за България“, Координационнният съвет на руските съотечественици в България, Федерация „Съюз на съотечествениците“, Сдружение „Александър Невски“, Форум „България-Русия“, Национално сдружение „Заедно с Русия“, Движение „Че Гевара“ – България. Както е казал икономът на лорд Джон, запитан защо участниците в прайда вдигат толкова шум: „Педерасти, сър!“