Педофил се гаври с 5 деца в Пловдив

22-годишният извратеняк спипан с „Биг Брадър“ - разпознат от запис на охранителна камера

Крими
17:59 - 21 Март 2019
3450
Педофил се гаври с 5 деца в Пловдив

Педофил, блудствал с пет деца в Пловдив, бе заловен с помощта на „Биг Брадър”. 22-годишният извратеняк от русенско село, привлечен като обвиняем за гавра с хлапе, е разпознат от запис на охранителна камера.

В понеделник мръсникът бе арестуван по време на операция след подаден сигнал на тел. 112 на 8 март. Служители на Първо РПУ и колегите им от отдел „Криминална полиция“ сгащили перверзника 11 дни след гаврата с детето. Педофилът бил разпознат на запис от видеокамера, на който се вижда, че дърпа още едно момче.

Полицията разполага с данни, че мръсникът блудствал с общо пет деца. При последния случай младият мъж от Северна България насила замъкнал малкото момче в пусто мазе и там се гаврил с него.

Престъплението се случило в избите на блок на ул. „Петър Стоев“ в кв. „Христо Ботев“ под тепетата. Уплашеното дете не е можело да се съпротивлява, но все пак успяло да избяга. По-късно момчето разказало на родителите си за гаврата и те веднага алармирали полицията.

Ако бъде осъден, извратеният селянин може да лежи до 6 години в затвора. С постановление на Районната прокуратура срещу сексуалния хищник е повдигнато обвинение. Мъжът вече е в ареста с наложена за 72 часа.