Педофилът Ар Кели бутнал подкуп, за да се ожени за 15-годишна

Новини
12:57 - 06 Декември 2019
1852
Педофилът Ар Кели бутнал подкуп, за да се ожени за 15-годишна

Федерален прокурор повдигна поредното обвинение на ар едн би завездата певеца Ар Кели - че е уредил да бъде платен подкуп на държавен служител през 1994 г., за да получи фалшиво разрешително за брак, един ден преди да се ожени тайно за 15-годишната Алая, съобщиха световните информационни агенции.

Обвинението е заведено в Ню Йорк, а случаят е от 1994 г., когато Кели е бил на 27 години. Той е накарал друг да плати за фалшива лична карта, в която се посочва, че Алая е 18-годишна.

В обвинението не се казва, дали подкупът наистина е платен, нито дали документът е издаден. Няма и обвинение Кели да е злоупотребил сексуално с момичето.

Срещу музиканта, който е на 52 години, са повдигнати няколко обвинения, че използва известността си, за да набира момичета и млади жени за сексуални услуги. Той е задържан в Чикаго от юли без право да бъде пуснат под гаранция. Подобни обвинения срещу него са повдигнати и в Ню Йорк. Делото му в Чикаго е насрочено за април догодина.

Бракът с Алая е анулиран след месеци именно заради възрастта ѝ. Младата певица загива през 2001 г. в самолетна катастрофа.