Петя Славова пазарува дрехи от Любо Чука

Банкерката е сред VIP клиентите на бившия охранител, товарят й торбите в брониран „Майбах”

Новини
17:45 - 04 Октомври 2019
37847
Петя Славова пазарува дрехи от Любо Чука

Банкерката Петя Славова се оказа сред VIP клиентите в бутика на Любомир Симеонов – Любо Чука, видя репортер на Lupa.bg. В петък на обяд шефката на „Инвестбанк” бе засечена да пазарува дрехи от фешън магазина на бившия охранител на висаджиите Мето Илиенски и Таки, разположен на централния софийски бул. „Витоша”.

Шофьорът на Петя Славова търпеливо я чакаше пред бронирания "Майбах", докато банкерката избираше дрехи в бутика на Любо Чука

Петя Славова пристигна за покупки при Любо Чука с бронирания си „Мерцедес Майбах”, а след като влезе в бутика, чевръста служителка постави табелка „Затворено” на витрината, за да не бъде притеснявана банкерката от други клиенти, докато разглежда новата есенна колекция. В бутика на Любо Чука се предлага предимно мъжка мода и вероятно Петя Славова е избирала подаръци за свой близък човек.

Бизнесдамата прекара дълго време в бутика на Любо Чука, а отвреме-навреме човек от охраната й изнасяше от магазина хартиени торби с покупки, които оставяше в багажника на поръчковия „Майбах”.

Петя Славова затвори бутика на Любо Чука, за да не бъде притеснявана, докато разглежда новата колекция

Любомир Симеонов – Чука, в миналото бодигард на знакови босове от групировката ВИС-2, напусна сенчестите си началници през 2015 г., след като попадна сред обвиняемите по дело за търговия с наркотици. Чука бе оневинен като част от наркобанда и се залюби с дизайнерката Любка Шаламанова. Именно тя го вкара в модния бизнес и през есента на 2017 г. татуирания исполин откри бутика си „Luda”, в който се предлагат само дизайнерски дрехи. Цените на дрехите не са по джоба на всеки, като тениските са от 200 до 1000 лева, а якетата достигат и до 5 бона. Въпреки това Любо Чука не може да се оплаче от липса на клиентела – при него пазаруват почти всички софийски тузари. Оказа се, че и банкерката Петя Славова е сред клиентите му.