Пикантно в Lupa.bg : Сестрата на Ралица Балева бе любовница на мафията

Ексклузивно
12:37 - 18 Ноември 2019
55205
Пикантно в Lupa.bg: Сестрата на Ралица Балева бе любовница на мафията

Хели Торнева, сестра на бившата снаха на Милко Балев – Ралица, е била любовница на всички големи мутри от ъндърграунда. Пикантната клюка разкри ексклузивно читателка на Lupa.bg, близка приятелка на софиянката.

„Преди доста години Хели, която сега живее в Швейцария, беше красавица. През ония мътни времена успя да мине през спалните на Иво Карамански – Кръстника, Васил и Жоро Илиеви, Красимир и Николай Маринови – Маргините и т.н.

Преди години Хели Торнева събирала мъжките погледи

В по-ново време беше любовница на чалгапевеца Кондьо. Двамата бяха заедно повече от година, но чалгаджията й взе 30 000 лева уж назаем, които още не е върнал. Сега Хели остаря и напълня, все пак е на 51 години. Живее сама - нито мъж, нито дете, нито коте”, разкри близката приятелка на Хели Торнева.

Майката на Хели и манекенката Ралица – Маргарита, е наполовина австрийка, преподаваше литература. Баща им Христо Торнев пък бил учител в техникума "Попов", преди 10 ноември заминал за Франция, където останал да живее. Таткото бил голям коцкар навремето. Дори и днес, на преклонна възраст, меракът му не стихва, хвали го дружката на Хели.

Преди години сестрата на Ралица се набъркала в грозен скандал в Италия заради неизплатени заплати на работници и служители от фирмата си „Уип Суд”. Прецаканите италианци протестираха, преоблечени като призраци, срещу българските шефове, които не им плащали от месеци наред и не могли да бъдат намерени.

Бунтът се разигра пред оградата на фабриката за производство на тенджери в град Вердерио Интерфиоре, област Ломбардия. "Всеки път, когато се опитвахме да се свържем с тях в България, беше напразно", оплака се тогава синдикалният шеф Анджело Арнолди.

Близката на Хели твърди още, че повехналата палавница постоянно извеждала засукани момичета в посока Швейцария, като целта на „екскурзиите” остава в сферата на клюките.