Пике смени леля Шакира със студентка

Всички профили на младата дама в социалните мрежи са изтрити, за да не се намери нейна снимка

Куриози
16:42 - 11 Август 2022
2801
Пике смени леля Шакира със студентка

Звездата на Барселона Жерар Пике хич не се помайва след раздялата си със световноизвестната певица Шакира и футболистът вече има връзка с негова служителка. Дамата, спечелила сърцето на известния мъжага, е с 12 години по-млада от него, тя е студентка и същевременно работи в компанията на Пике. За сравнение Шакира е кака на ритнитопковеца с 10 години.

Според близки до двойката, те много внимавали да не бъдат заснети заедно и връзката им да не се афишира. Не е известно дали връзката е започнала по време на брака на Пике с Шакира или след раздялата им.

Студентката по връзки с обществеността Клара Чиа Марти работи за продуцентската компания на известния футболист. Роднини на двойката твърдят, че те се виждат от известно време. Източникът също така заяви, че всички профили на Клара в социалните мрежи са били изтрити, за да не могат любопитни очи да намерят нейни снимки. "Това кара приятелите на Жерар да мислят, че той наистина има сериозни намерения относно връзката си с Клара", заяви той.

Сред най-обсъжданите теми през изминалия месец беше, че известният футболист Жерар Пике е изневерил на световноизвестната певица Шакира и двамата са решили да се разделят. Пике и Шакира заявиха: "Съжаляваме да потвърдим, че се разделихме. Очакваме уважение към личния ни живот в името на нашите деца, които са нашият основен приоритет".