Пирамиди светнаха отново

Бели лъчи излизат от древните градежи

Мистика
18:16 - 06 Август 2019
11717
Пирамиди светнаха отново

От няколко години древните пирамиди по света започват една по една да излъчват светлинен сноп лъчи от върховете си към Космоса. Засега няма обяснение на явлението, което се регистрира за пръв път през 2013 г., а тези дни е заснето отново. Неофициално се твърди, че пирамидите са провокирани и насочват енергия към приближаващ към Земята фотонен облак, за който Американската космическа агенция (НАСА) знае, но мълчи.

Пожелали анонимност учени коментират в интернет форуми, че фотонният облак е наречен от изследователите ПССД - Потенциал за събития от Съдния ден. Туристи, посетили пирамидата на маите Кукулкан, били задачени, когато в един момент огромното съоръжение се разтресло и започнало да издава странни звуци. След това от върха на пирамидата към небето се изстрелял ярък сноп от светлина. Очевидците се кълнат, че и от върха на ацтекската Пирамида на Луната в Теотикуакан към небето са полетели снопове светлина, а наоколо са се извили смерчове с изключителна сила.

Според един опит за обяснение на лъчите от пирамидите това е свързано с факта, че огромните градежи са кондензатори на енергия, пряко свързана с магнитното поле на Земята. Когато с него се случва нещо, планетата сякаш изпуска парата под формата на съобщения от свръхчиста енергия по посока на заплахата – например, неизвестен фотонен облак, който приближава Земята. Той възбужда атмосферата на планетата и Слънцето, като предизвиква необикновена слънчевата активност. Така към Земята политат силни вихри. Магнитните потоци, влизащи във взаимодействие със слънчевата магнитосфера и геомагнитното поле на Земята, е възможно да доведат до промяна на полюсите на магнитното поле на планетата, както и до резки колебания в климата. Възможно е с тях да са свързани атмосферни и подземни звуци, за които се съобщава от всички точки на Земята.