Пиянска оргия с танцуваща гола жена взриви социалните мрежи

Крими
15:42 - 26 Ноември 2021
23220
Пиянска оргия с танцуваща гола жена взриви социалните мрежи

Жена от петричкото село Кавракирово бе снимана да танцува гола в селската кръчма, а клипът с разгорещени пиянски сцени и стриптийз бе разпространен в социалните мрежи.

Няколко часа след като скандалният клип бил публикуван онлайн, е подаден сигнал до полицията в Петрич. Униформените реагирали светкавично и арестували 30-годишния мъж, от чийто профил изтекли отвратителните кадри. Задържан бил и собственикът на заведението, в което си вихрила пиянската оргия. Той е бил освободен, след като дал показания, пише "Струма".

Авторът на клипа Станислав С. от с. Кавракирово ще бъде привлечен като обвиняем за създаване и разпространение на клип с порнографско съдържание.

Жената, която е била подложена на униженията, е с психични проблеми. Преди време тя скандализирала с поведението си цялото село, дори била "набита" на живо в телевизионно предаване. По-късно с решение на Районния съд тя е пратена на специализирано лечение в Центъра за психично здраве в Благоевград.

Напоследък жената не пиела редовно лекарствата си и често посягала към алкохола. Тази слабост била използвана от почерпените мъже в кръчмата, които й предложили пари, за да се съблече гола. И низките страсти се отприщили.

Повечето жители на петричкото село осъждат гаврата с достойнството на една жена, още повече в неадекватно състояние, и я оценяват като пълен примитивизъм, цинизъм и деградация.