Плешивец като Слави оглави партията му в Бургас (СНИМКА)

Тодор Иванов пое структурата на "Няма такава държава" в морския град

Политика
14:55 - 10 Октомври 2019
19094
Плешивец като Слави оглави партията му в Бургас (СНИМКА)

Млад инженер, плешивец като Слави Трифонов, е избран за отговорник на партията му за регион Бургас. Тодор Георгиев Иванов е съдружник и управител на архитектурно бюро "Атика Р5" в морския град, създадено от известния бургаски арх. Петко Йовчев. Иванов е сред учредителите на партията "Няма такава държава".

Въпреки това той подчерта, че не е областен координатор, тъй като в новата партия все още не е учредена такава позиция.

"Аз отговарям за Бургас за набиране на подписка за член-учредители, но това не означава, че съм областен координатор”, каза инж. Тодор Иванов пред "Флагман". 

По думите му областен координатор може да има едва след регистрацията на партията. Иванов не назова колко представители от морския град са участвали в учредяването на партията на Слави тази събота, което се случи на тъмно, както първи писа Lupa.bg.

"Не мога да ви дам такава информация. Информацията, която може да почерпите, е единствено от интернет страницата на партията", каза той, подобно на всички въпроси, които в последните дни отправяме към "Няма такава държава".

Тодор Иванов бе по-скоро лаконичен, като заяви, че досега не е бил в друга политическа формация. Потвърди, че е съдружник и управител на архитектурното бюро „Атика Р5” в Бургас. Според Търговския регистър Иванов в момента има 10% дял във фирмата.