Почитател срина Наум Шопов и Теа

Нещо за четене
14:33 - 25 Март 2022
5803
Почитател срина Наум Шопов и Теа

Актьорът Наум Шопов-младши и любимата му Теа Минкова бяха пропилени от техен последовател, който ги разкритикува, че са избрали лесния път, вместо да се трудят като нормалните хора и да имат професии. Всъщност Наум е лекар, но никога не е работил като такъв, защото предпочете да е инфлуенсър и да споделя с какъв прах перат вкъщи, вместо да лекува болни от Ковид.

"Занимавате се с инфлуенсърство защото във вашия случай е най-прекият и лесен път към доходи. Имате привлекателен външен вид и треторазрядни актьорски умения, които обаче се харчат сред посредствената аудитория. Продавате илюзията за перфектен живот" - пише последователка на двойката. 

"В професионален план изборът и на двама ви ми изглежда разочароващ. Каквито и да са мотивите на Наум Шопов да не се занимава с медицина в момента е абсолютен факт, че той е заел нечие място в университета, учил е 6 години медицина и сега се опитва да работи като актьор какъвто не е, като водещ на предавания каквито доста хора се опитват да бъдат, но малцина реално успяват или като влогър и инфлуенсър какъвто всеки втори в момента се опитва да бъде и скоро ще има сериозно пренасищане на такива за разлика от лекарите. Теа Минкова също вероятно би могла да бъде по-полезна, изявявайки се в друга сфера. В този смисъл, поне на мен, като хора, които са избрали да излагат живота си на показ ми се струвате твърде докачливи" - хока ги не без основание друга разочарована фенка.