Подслушахме за вас: Ваня Григорова бистри курвите в политиката с люспа от "Атака"

Звездата на Лявото в задушевен разговор с ренегата Гален Монев

Политика
17:01 - 21 Юни 2024
12872
Подслушахме за вас: Ваня Григорова бистри курвите в политиката с люспа от "Атака"

По късна доба снощи, в скромно заведение в китен столичен квартал, кандидат-кметицата Ваня Григорова и половинката й - журналистът Калин Първанов, се бяха уединили на политическа беседа с доста интересна личност. Двамата бистреха изборните резултати с бившия депутат от "Атака" Гален Монев, който едно време заби нож в гърба на Волен Сидеров и избяга при Николай Бареков.

Колкото и да е устата, Ванчето почти не успя да вземе думата от надъхания Монев, който надълго и нашироко й обясняваше как успехът на партия "Величие" се дължи на усилена работа с електората по места.

Скромният Калин пък, изтупан в къси гащи, изобщо не успяваше да обели дума и само пушеше цигара от цигара и попиваше клюките на Гален.

Монев концентрира тирадата си върху бивша активистка на "Възраждане" в голям град, която точно преди изборите премина в редиците на партията на Радостин Василев - МЕЧ. Името на дамата засега няма да споменем.

Ваня и Калин (в гръб) слушат устатия Гален Монев

"Коцето я изгони, щото е курва. Иначе им вършеше много работа, но я чукаше шефът на ДСБ", раздуваше Гален пред Ваня Григорова. Ошашавена, тя го попита:

- Ама как ДСБ, ами идеологията?

- К'ва идеология, аз ти разправям, че я шибаше - настоя бившият депутат от "Атака".

Повече от разговора решихме да не подслушваме, за да запазим добрия тон и политическата коректност. Явно обаче изборните резултати тепърва има да се анализират. Както и наличието на леки жени в родната политика.