Показват на зрителите болницата от "Откраднат живот"

Развеждат ги из "Света Анастасия" във вторник, 19 март

Актуални новини
21:05 - 14 Март 2019
706
Показват на зрителите болницата от "Откраднат живот"

Във вторник, 19 март, най-известната телевизионна болница в България ще отвори врати за феновете на сериала „Откраднат живот“. След обиколките в МБАЛ „Св. Кирил“, която обединяваше историите на лекари и пациенти в продължение на шест сезона, „Св. Анастасия“ за първи път ще посрещне зрителите, които първи са заявили участие в събитието на официалната фейсбук страница на сериала, съобщиха от Нова пред Lupa.bg.

Специалната обиколка ще представи ключови места от новото пространство, което е изградено на площ от внушителните 1250 кв.м. По време на разходката ще се включат и звезди на сериала, които ще представят някои от най-интересните места, познати от седми сезон - „Откраднат живот: Любовта лекува“.

„Знаем колко разнообразна и най-вече интересна е публиката на „Откраднат живот“. Радваме се, че ще се срещнем отново с феновете на сериала – надяваме да останат впечатлени и да усетят атмосферата толкова автентична, колкото и на екран“, споделя екипът на най-успешния български медицински сериал. Рейтингите и на новия сезон на поредицата са високи.