Порно сред боклуци ще спасява океана (брутални снимки)

Новини
15:56 - 30 Август 2019
8827
Порно сред боклуци ще спасява океана (брутални снимки)

Най-големият порно сайт в света - "Порнхъб" (Pornhub) обяви, че продуцира собствен секс филм, чиято цел е да фокусира вниманието на обществото върху жестокото замърсяване на океаните с пластмаса. Действието в 60-минутната продукция, озаглавен "Най-мръсното порно за всички времена", се развива на красив тропически плаж, обсипан с тонове пластмасови боклуци.

При всяко пускане на видеото от потребителите на "Порнхъб", сайта ще прави дарение на организацията "Ocean Polymers", която си е поставила за цел да намери бързо решение за изчистване на океаните от пластмасата. "Ние сме мръсници, но това не означава, че плажовете ни трябва да са мръсни", казва Кори Прайс, вицепрезидент на "Порнхъб".

Двойката, заснета във филма, прави страстен секс на мръсния плаж, за да покаже, че "боклуците могат да съсипят всяка красива сцена". Докато основното действия в порното тече, хора, облечени с предпазни костюми, почистват плажа около тях.

Платформата за разпространение на порно започна и инициативата си "Пука ни", която има за цел да обръща внимание на състоянието на световните океани.

Кадър от филма "Най-мръсното порно за всички времена"

"Замърсяването на океана се превърна в един от най-важните глобални проблеми и положението се влошава. Ето защо е абсолютно наложително да използваме нашата платформа за повишаване на осведомеността и вдъхновяване на промяната. Не само промяната сега, но и за следващите поколения", казва Прайс в изявление до медиите. "Порнхъб" създаде и специален сайт, който съветва хората как да намерят заместители на пластмасата за еднократна употреба, която често се озовава в океана.

Организацията "Ocean Polymers" планира да почисти световния океан, като пусне преобразуван танкер, който ще събира пластмаса от водата и ще я преработва в гориво. След това горивото ще се използва за захранване на танкера. Учените по света обаче са доста скептични към възможностите на организацията да изпълни целите си.

Двойката преди да се впусна в страстен секс сред тоновете боклуци