ПОТРЕСАВАЩО: Майка зарови живо бебето си в задния двор (ВИДЕО)

Свят
17:53 - 18 Септември 2024
2984
ПОТРЕСАВАЩО: Майка зарови живо бебето си в задния двор (ВИДЕО)

Майка заровила живото си новородено в задния двор и отишла да си почива. 22-годишната италианка Киара Петролини е арестувана, след като полицията е открила две тела на новородени в семейната им вила в Траверсетоло, Италия.

Студентката била на почивка с майка си и баща си в Ню Йорк, когато кучето на баба ѝ изровило телата. Последвалите ДНК тестове я идентифицирали като майка на едно от бебетата, което било момче.

Ченгетата се втурнали в дома на богатото семейство след първоначалното откритие и започнали разследване, което скоро довело до втората мрачна находка. Сега Петролини е разследвана по обвинения в умишлено убийство и укриване на труп.

Според разследващите младото момиче е родило преждевременно първото бебе, което било в четиридесетата седмица, като е родила във вилата на 7 август. 

След това убила детето, заравяйки го е в градината си и е избягала от дома два дни по-късно, за да отиде на почивка със семейството си в Ню Йорк.

Второто новородено все още се преглежда, но според експертизата е родено преди повече от година.

22-годишната Петролини учи право в Парма, но живее в Траверсетоло и работи като детегледачка, а също така помага и в местната църква. Полицията открила, че преди инцидента Петролини търсила „как да абортирам дете“ в Google.

Бащата на новороденото и бивше гадже на Петролини твърди, че не е знаел, че тя е бременна.

„Може да се установи, че родителите на 22-годишното момиче, както и бащата на новороденото, който е на същата възраст, не са били замесени“, заяви прокурорът Алфонсо Д'Авино. "Никой, освен момичето, не е знаел за бременността: нито членове на семейството, нито бащата на детето, нито приятели", добави той.

Органите на реда разкрили още, че след като разбрала, че е бременна, започнала да гладува, за да не напълнее и да може по-лесно да скрие факта, че е бременна.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">???? <a href="https://twitter.com/hashtag/Traversetolo?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Traversetolo</a> Omicidio volontario e occultamento di cadavere: è l&#39;accusa con cui risulterebbe indagata la madre 22enne del neonato trovato morto in una villetta. Lo riporta l&#39;Ansa citando <a href="https://twitter.com/Corriere?ref_src=twsrc%5Etfw">@Corriere</a> e <a href="https://twitter.com/qn_carlino?ref_src=twsrc%5Etfw">@qn_carlino</a>. Nello stesso giardino, trovati altri resti pochi giorni fa <a href="https://t.co/Z940yrJP3c">pic.twitter.com/Z940yrJP3c</a></p>&mdash; Rai Radio1 (@Radio1Rai) <a href="https://twitter.com/Radio1Rai/status/1835612754440224890?ref_src=twsrc%5Etfw">September 16, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>