ПП-ДБ откри кампанията с арменския поп

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов призова симпатизантите за висока избирателна активност

Политика
18:38 - 27 Септември 2024
2309
ПП-ДБ откри кампанията с арменския поп

Със слогана "Да се погрижим за България" "Продължаваме промяната" - "Демократична България" откри предизборната си кампания в София. Обединението ще дари хиляди фиданки за засаждане, за да покаже, че в България не виреят само плевелите на корупцията.

Кампанията бе открита край паметника на Васил Левски в София. Дойдоха всички лидери на обединението и застанаха заедно на сцената в знак на силата на коалицията.

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов призова симпатизантите на ПП-ДБ за висока избирателна активност и да агитират всичките си близки да гласуват.

В листите на ПП-ДБ има хора от гражданския сектор и от различни етнически групи, както и множество млади хора. Един от тях е Оханес Паникян - юрист и предстоятел на Арменската църква у нас, който ще се бори за представителство на активната арменска общност в страната.

Божидар Божанов призова за създаване на сигурна бизнес среда, в която има по-малък риск бизнесът да бъде ударен, да има електронни услуги и по-малко регулатори.

Асен Василев разказа, ще когато държавата е започнала да инвестира в хората, само за миналата година у нас са се завърнали 46 хил. души - колкото един град.