Пратиха отряд "Кобра" срещу Георги Семерджиев, бил надрусан при ареста

Ченгетата още държат бившия футболист в апартамента му в квартал "Лозенец"

Новини
15:55 - 06 Юли 2022
8279
Пратиха отряд "Кобра" срещу Георги Семерджиев, бил надрусан при ареста

Георги Семерджиев е бил задържан в кв. "Лозенец" на ул. "Горски пътник" 53 към 13,30 ч. след специализирана акция на отряд "Кобра", съобщиха официално от МВР след запитване на Lupa.bg.

След зловещата катастрофа в столицата късно снощи, бившият футболист и рецидивист с отнета книжка и с над 50 наказателни постановления, е открит сам в апартамента. Когато го намират на адреса и влизат в апартамента, органите на реда са го видели в неадекватно състояние. Както Lupa.bg пръв разкри по-рано днес, Семерджиев е бил дрогиран по време на атастрофата снощи. Той от 2 дни бил в наркотично-алкохолен запой.

С луксозната си кола снощи мъжът се заби в метростанция на булевард "Черни връх" и уби две млади жени. Преди фаталния удар колата се е движила няколко десетки метри, разцепена наполовина.

Вчера той е имал още едно спиране от полиция преди да се случи фаталният инцидент. Предстои да му бъдат направени тестове за алкохол и наркотици, които със сигурност ще излязат позитивни, съдейки се по състоянието му в момента на задържането. 

Очаква се адвокатът му да пристигне в апартамента, за да бъде Семерджиев задържан и изведен.