Пребиха зверски младо момче след мачле в София

Крими
09:34 - 12 Септември 2019
3543
Пребиха зверски младо момче след мачле в София

Момче е жестоко пребито след аматьорска футболна среща в София. Калоян Тилев е с няколко избити зъба и с комоцио, след като тийнейджъри от противниковия отбор му нанасят десетки удари в главата.

„Зъбите ми са реимплантирани, венецът ми е зашит. Болката вече отшумя. От комоциото при дневна светлина все още се чувстван замаян, болят ме очите”, каза пострадалият Тилев пред Нова телевизия.

По думите му провокацията е дошла от другия футболен отбор по време на мач в събота вечерта. „Срещата се организира чрез фейсбук. Дойдохме на игрището, всичко започна нормално. По време на мача те започнаха да се държат по-грубо и започнаха да ни провокират. На това аз из отговорих с малко по-остри влизания и те затова са помислили, че след мача трябва да ме нападнат”, каза още Тилев.

След края на мача, играчите от другия отбор му се нахвърлят. „Аз нямах никакъв шанс срещу тях, защото те бяха седем човека”, допълни пострадалият.

„Ругаеха ни, заплашваха ни по време на мача, че ще ни убият. Като цяло имаше заплахи и обиди. Ние си мълчахме и не искахме да се стига до ексцесии, защото каквото се случва, то се случва по време на мача и не би трябвало да се прехвърля след това”, разказа един от съотборниците на Тилев - Мартин Заков.