Предложение за брак на финала на „Гласът на България“

Нещо за четене
18:11 - 14 Юни 2020
8975
Предложение за брак на финала на „Гласът на България“

Решаваща битка, силни емоции, борба за първо място и голямата награда, но и предложение за брак стоят в очакване малко преди стартовата линия на големия финал на „Гласът на България“. Само няколко часа остават до дългоочакваната кулминация в музикалното риалити на последния концерт на живо, който ще излъчи своя голям победител. Зад кулисите на шоуто обаче върлуват и други вълнения за една от участничките – 19-годишната бургазлийка Кристина Дончева, научи Lupa.bg. Тя разкри, че ако спечели първото място, приятелят й ще й предложи брак.

Атрактивното момиче все пак добави, че се надява това да се случи и ако не си окачи златния медал, но да видим.

Пътя до последната, решителна права, извървяха четирима мъже и четири жени с феноменални вокални възможности. Зрителите ще изберат своя фаворит чрез гласуване с SMS-и на индивидуален номер. По регламент, те ще имат право да изпращат до 40 SMS-a за всеки участник. 

Безкомпромисните Илин Папазян (номер 17643) и Елена Сиракова (17644) ще се борят за победата от отбора за Михаела Филева. Страхотните рок гласове Пламен Бонев (17640) и Георги Шопов (17642) ще атакуват първото място от тима на Иван Лечев. Огнените Кристина Дончева (17648) и Керана (17646) ще бъдат остриетата на Камелия, а емоционалните Йоана Сашова (17651) и Александър Георгиев (17652) ще се превърнат в оръжия на Графа.

В първия етап от финалния концерт на живо зрителите ще гласуват кой певец от всеки отбор да продължи напред. Във втория кръг оставащите четиримата изпълнители отново ще покажат вокално майсторство, а публиката ще реши кой от тях заслужава привилегията да носи титлата „Глас на България“ и да получи наградата от 50 000 лева. С избора на призьор ще стане ясен и тазгодишният треньор-победител в шоуто.