Принц Хари празнува 40-ия си рожден ден с приятели и семейството

Каквато и да е възрастта, моята мисия е да продължа да съм активен и да правя добро в света, споделя херцогът на Съсекс

Новини
13:08 - 13 Септември 2024
1914
Принц Хари празнува 40-ия си рожден ден с приятели и семейството

Принц Хари навършва 40 години този уикенд и е категоричен, че е “развълнуван” за достигането на крайъгълния камък, докато се подготвя да го отпразнува с приятели и семейството си.

Херцогът на Съсекс, който живее в Калифорния, празнува рождения си ден в неделя. И докато някои хора се тревожат за тази възраст или пък вярват на суеверия, принцът споделя вълнението си, че му предстои нещо добро.

Той каза: “Бях разтревожен за 30-те, но се вълнувам за 40-те.

Каквато и да е възрастта, моята мисия е да продължа да съм активен и да правя добро в света.

Това, че станах баща на две невероятно мили и забавни деца, ми даде нов поглед върху живота, както и изостри фокуса ми върху цялата ми работа. Да бъда баща е една от най-големите радости в живота и само ме направи по-усърден и по-отдаден да направя този свят по-добро място.”

Хари ще прекара деня с двете си деца,

принц Арчи, на пет години, и принцеса Лилибет, на три години, както и със съпругата си Меган Маркъл. Говори се, че след това е планирал почивка с приятели, за да отбележи 40-ия си рожден ден. Липсват всякакви планове с кралското семейство, докато враждата му с брат му Уилям продължава.

След празнуването на рождения си ден херцогът ще посети Ню Йорк по-късно

този месец, за да популяризира няколко проекта, близки до сърцето му, включително организацията зад наградата за наследство на принцеса Даяна, съобщава BBC.

Той също така е съсредоточен върху работата си със своята фондация Archewell, организацията с нестопанска цел, която съоснова с Меган, и поредица от развлекателни проекти чрез сделката им с Netflix, включително предстоящ документален филм, излъчен през декември, който е съсредоточен върху неговата страст към полото.

Коментарите на Хари за важния му рожден ден идват само няколко дни след като той и Меган бяха забелязани заедно на бляскаво парти с някои от най-големите знаменитости в Холивуд. Те бяха забелязани на откриването на нова книжарница близо до дома им в Монтесито, наречена Godmothers. Магазинът е открит от известния литературен агент Дженифър Рудолф Уолш и козметичния магнат Виктория Джаксън, като Опра Уинфри също оказа своята подкрепа.