Пророчеството: Путлер ке падне 2023 г.

Същият онзи цървул, който някога е предал Бенковски и е затръшнал портата си пред Хаджи Димитър, днес стиска палци Путин да развали рахата на европедерастите с някоя атомна бомба

Коментар
20:00 - 17 Октомври 2022
16589
Пророчеството: Путлер ке падне 2023 г.

В навечерието на Априлското въстание сред тогавашните нашенски антиваксъри и напръскани от кемтрейлс субекти на Османската империя се разпространява пророческото предсказание, че през пролетта на 1876 г. Турция ще замине в отходната тръба на историята. Посланието е извлечено по кабалистична формула с цифровите значения на буквите от църковнославянската азбука. И успява да свърши повече работа за патриотизма и националното ни обединение от всички трактати на Раковски, комитетски сбирки на Левски и стихове на Ботев, взети заедно.

Като един малък, но силно увреден от психотронните лъчения от улица „Козяк“ и графеновия оксид във ваксините народ, ние традиционно сме по-склонни да вярваме на пророчества и нумерология, отколкото на БАН и БТА. Вещерите Преподобна Стойна и Дядо Влайчо са вечни символи, а д-р Карл Джераси, фармакологът Димитър Пасков и археологът Борис Дякович са дребна бележка под линия в историята на общественото ни развитие.

Същият онзи цървул, който някога е предал Бенковски и е затръшнал портата си пред Хаджи Димитър, живее днес във вмирисаната си на лук комунална панелка във Враца, Търговище или Малко Търново и стиска палци Путин да развали рахата на европедерастите с някоя атомна бомба. Дреме му на неставащия от десетилетия селскостопански член, че ще умре и той – какво има да губи? Работата си като нощен пазач, фалшивото чене за 30 лева, бързите кредити, или дъщерята – проститутка в Испания? Я всички да изгърмят моментално, та да започнем начисто да строим светлото бъдеще, в което шофьорът на ведомствен ЗИЛ има по-висок социален статус от професора, че ползва и по-хубава и евтина почивна станция в Китен.

Е, как да обясниш на подобно вглъбено в себе си и в миризливото движение на червата си същество за това как Руската федерация нарушава всички принципи на международното право, устава на ООН, идентичността и суверенността на гражданите? Как провежда референдуми под дулата на калашниците без избирателни списъци, без граници на районите, без процедура и без законно избрани органи? А малтретиранията, изтезанията, екзекуциите и депортациите на цивилно население, масовите гробове край Харков, Сумск и Чернигов?

Напръсканият с кемтрейлс вярва само на врачките от Канал 2001 и модерните им психоблизнаци Киро Брейка, Киро Скалата, Сашо Симов, Иво 80-те процента дебили, изкукуригалия нафталин Вацев и експертите на Дъревица, дето съществуват само в тишината на коптора, който нарича спалня. По тази причина и се отказвам да убеждавам когото и да било в саморазрушителната и античовешка несъстоятелност на кремълския режим.

Вместо това ще направя предсказание върху боб, кокоши черва и древен апокриф от полупиян, еднокрак атонски монах. Според тях Путлер и клозетната му империя ще рухнат с трясък през 2023 г. Да живеят свободна Башкирия, Мордовия и Ингушетия! Останалото ще си го поделят Полша и Китай. Ето, това вече ще хване дикиш сред народонаселението.