Провокатор в Lupa.bg: Сираков търгува с билети за финала

Новини
17:10 - 12 Май 2022
3861
Провокатор в Lupa.bg: Сираков търгува с билети за финала

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, който ходи до Дубай за среща с хазартния бос Васил Божков, прави всичко възможно, за да има ексцесии на финала за Купата на България между ЦСКА и Левски в неделя. Оказа се, че шефът на "Герена" снабдява сините фенове с билети за сектор "А", който е отреден за привържениците на червените, научи Lupa.bg.

От ЦСКА обявиха, че входни талони, които не са презаверени на "Армията" няма да важат, а това се прави с цел да няма напрежение след смесване на двете агитки в централната трибуна на националния стадион.  

След пускането на билетите в онлайн продажба, се получи информация, че си и фенове са изкупили част от пропуските, което притесни полицията и организаторите на надпреварата. 

Сираков се сдобил и по друг начин с билети, голяма част от които от служебно полагащите се за финала, след което ги раздал на свои хора и част от ултрас звената на сините, които от своя страна ги дали на някои по хард привърженици, за да направят всичко възможно да има ексцесии по трибуните и да опорочат финала за националния трофей. 

Друга част от входните талони били продадени на доста по-висока от номиналната цена от 35 лева.

"И какво ще стане, няма да ни пуснат ли, след като имаме билети за сектор "А"? Как полицаите ще ни забранят и да носим шалчета и фланелки на Левски?", коментираха пред Lupa.bg фенове на сините, които вече са получили по втория начин пропуски за двубоя.

Срещата е в неделя от 17:00 часа на стадион "Васил Левски", а полицията е запозната със случая и униформените шефове умуват как да предотвратят проблема.