Пускат билетите за финала ЦСКА София - Левски

Цената на сектори "А" и "В" е 35 лева, сектори "Б" и "Г" - 15 лева

Футбол
16:10 - 02 Май 2022
2063
Пускат билетите за финала ЦСКА София - Левски

Продажбата на билети за финала за Купата на България между ЦСКА София и Левски ще започне на 3 май (вторник) в 10:00 часа, потвърдиха от Професионалната футболна лига.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси на стадион "Българска армия" и стадион "Георги Аспарухов", като двата клуба допълнително ще уведомят своите привърженици за работното време на обектите.

Символичен домакин на срещата е ЦСКА София, като привържениците на отбора ще имат на разположение Сектори "А" и "Г" на стадион "Васил Левски".

Запалянковците на Левски ще заемат места в Сектори "В" и "Б" на спортното съоръжение.

Привърженици, които носят отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за феновете на другия клуб, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Цените на билетите:

Сектори "А" и "В": 35 лева

Сектори "Б" и "Г": 15 лева

От съображения за сигурност билети няма да бъдат продавани за Сектор "Б" блокове 16, 17 и 18 и Сектор "Г" блокове 34, 35 и 36, които ще бъдат използвани за буферни зони между феновете.

След края на футболната среща привържениците на отбора спечелил купата ще бъдат задържани на стадиона до напускането на спортното съоръжение на запалянковците на загубилия тим.