Пуснаха на свобода порно маниак и извратеняк

Мъжът хакнал профилите на 12 учители в София, разпространявал клевети за тях

Крими
09:30 - 04 Декември 2019
1785
Пуснаха на свобода порно маниак и извратеняк

Извратеняк, хаквал фейсбук профили на учители и държал порноснимка с агне, което прави орална любов на дете на 4 г., бе оправдан от Софийския градски съд във вторник, пише "24 часа". 

Той влизал в профили на учители от 125-о СОУ в София. За 6 месеца - от април до октомври 2014 г., успял да проникне в 12 акаунта. Според прокуратурата сменял паролите на профилите им и правел номера, с които уронил доброто им име в обществото.

След като жертвите разбрали кой е злосторникът, подали сигнал в полицията. Мъжът бързо бил задържан.

Оказало се, че на компютъра си пази извратено порно. Освен бруталната снимка на агнето и детето криминалистите открили и стотици други извратени порноклипчета с малолетни деца. Кадрите представлявали блудства и секс, включително мастурбация и содомия. Имало и такива със сексуален садизъм и мазохизъм.

Въпреки шокиращите снимки и видеа обаче магистратите оправдават мъжа. Причината е, че хората от видеата изглеждат като непълнолетни, но няма как да се докаже точната им възраст. Мъжът е оправдан и за хакването на фейсбук профилите на учителите.

Решението на Софийския градски съд не е окончателно. От прокуратурата ще го атакуват пред Софийския апелативен съд. Те имат 15 дни, за да го направят.