Путин умира от рак, видеата му са фейкове (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Украйна
16:46 - 23 Май 2022
11399
Путин умира от рак, видеата му са фейкове (РАЗСЛЕДВАНЕ)

Трите публични изяви на руския диктатор Владимир Путин от миналата седмица са предварително записани и обработени по модерната технология "дийп фейк". Всъщност кремълският самодържец не се е появявал пред хора от месеци и явно слуховете, че се бори със смъртоносно заболяване, съдържат солидна доза истина, твърди британският в. "Сън".

Никой не е виждал Путин от миналия вторник, а срещите му с шефа на "Ростех" Сергей Чемезов и на "Росатом" Алексей Лихачов в сряда и четвъртък, са очевидни фалшификати. Подозренията се потвърждават от източници в обкръжението на тиранина. Според опозиционния канал в платформата телеграм - СРВ, единственият човек, който в момента има пряк контакт с болния Путин, е секретарят на Съвета по сигурността Патрушев.

"Заболяванията на президента са многобройни - той има онкологичен проблем от години, паркинсонът му напредва, страда и от шизоидно разстройство. Той обаче разполага с необходимите специалисти и технологии, за да запази живота си още дълго", предава СРВ.

Лудия Влад едва се държи в креслото си

Владимир Путин е пропуснал 39-ия рожден ден на своята Ева Браун - бившата гимнастичка Алина Кабаева, на 12 май, тъй като е претърпял спешна операция, свързана с онкологичното му заболяване, твърди още източникът на в. "Сън". Всичките телевизионни участия на президента от началото на месеца са заснети пред

"зелен екран", а останалите участници са монтирани допълнително. При разкадруване на образите ясно се вижда, как в определени моменти главата на диктатора призрачно "преминава" през микрофоните.

Лицето на Путин е раздуто до неузнаваемост и той видимо се държи за облегалките на креслото си, за да не загуби равновесие. Що се отнася до предполагаемите му "срещи" от сряда и четвъртък, видимо става въпрос за един и същи запис, което си личи по детайлите в облеклото на диктатора.