"Живуркането" на Доган - групов секс с ВИП момичета, кокаин и алкохол (ВИДЕО)

Бившият общински лидер на ДПС в Силистра Сунай Ремзи със скандални разкрития за Сокола и неговото ято

Политика
16:30 - 18 Септември 2024
7802
"Живуркането" на Доган - групов секс с ВИП момичета, кокаин и алкохол (ВИДЕО)

Скандални разкрития за управлението на Ахмед Доган като лидер на ДПС направи бившият общински лидер на формацията в Силистра Сунай Ремзи в студиото на подкаста „Гледна точка“.
 
"Доган е минало в Движението за права и свобода. Той е двигателят на разделението в партията. Никога не се е отказвал от оперативната политика. Когато предаде властта, той посочи Лютви Местан и го контролираше", заяви той.

Ремзи, който прекара 15 години в затвора за убийство, разкри, че е платил 50 000 лева на Ахмед Емин, за да бъде назначен на поста заместник областен управител на Силистра, а други 10 000 лева, за да бъде член на Централното оперативно бюро на ДПС.

"Винаги, когато сме си плащали, знаехме, че тия пари отиват за шефа. Няма кой друг да ги е искал освен Ахмед Доган", категоричен е бившият общински лидер на ДПС в Силистра.

"Няма самоубийство на Ахмед Емин. Един човек, на който се отчиташ за всичко и който знае всичко за теб, изведнъж се самоубива там, където живееш. 100% го е поръчала дълбоката държава, а Доган е част от нея. Емин знаеше за всеки всичко - кой колко и кога е платил", сподели Ремзи.

Бившият младежки лидер на движението разказа и за партитата на Ахмед Доган, на някои от които е присъствал.

Той е категоричен, че в тях са се включвали по 20-30 момичета, някои от тях известни от телевизионния екран, а присъстващите политици са се стимулирали с кокаин.

"Влизал съм няколко пъти в сараите в "Бояна". Видях доста купони, доста алкохол, доста ВИП-аджийки. Доган много яко си живурка. Покрай него всички, които се правят, че го обичат, също много добре си живуркат. Някои от ВИП-аджийките след това отидоха във ВИП Брадър. На купоните има много алкохол, много уиски, много секс. Не по двама, а групов", шокира с разкрития Ремзи.

"Доган си обича богати жени, стриптизьорки. Винаги е имало наркотици на тези партита. Основно кокаин. Всичките взимаха", добави бившият общински лидер на формацията в Силистра.