Радост без задръжки: Меси се хвали и псува из социалните мрежи

Капитанът на Аржентина обра всички награди на Копа Америка

Спорт
12:49 - 11 Юли 2021
2753
Радост без задръжки: Меси се хвали и псува из социалните мрежи

Капитанът на Аржентина Лионел Меси избухна в социалните мрежи след спечелването на Копа Америка. Звездата изрази радостта си без задръжки, като използва нецензурни думи.

Звездата на Барса, който в момента е свободен агент, публикува три отделни публикации в Инстаграм.

„Каква красива лудост!!! Това е невероятно, благодари ти, господи!!! Шампиони сме!!! На майка ви... (груба, нецензурна дума). Хайде, по дяволите!“, написа Меси под снимка с купата.

Лидерът на гаучосите качи снимка и с вратаря Емилиано Мартинес, който изигра много важна роля за триумфа на тима: „Поздравления, звяр!!! Повече от заслужен успех! Ти си машина“, написа Меси.

„Старата гвардия“, така коментира Лео общата си снимка с ветераните в тима на Аржентина – Николас Отаменди, Серхио Агуеро и Анхел ди Мария.

Меси обра и всички индивидуални награди - спечели „Златната обувка“ на Копа Америка със своите четири отбелязани попадения в хода на турнира. Към головете си той добави и пет асистенции. Това е първия голмайсторски приз, който звездата на Барселона печели с националната фланелка. Общо той има вече 21 попадения на Копа Америка.

Преди финала срещу Бразилия Групата за техническо проучване към КОМНЕБОЛ обяви Меси и Неймар за Играчи на турнира. След финала от Копа Америка обаче посочиха аржентинеца като №1 и заслужено взе приза за Играч на турнира.

По този начин Меси успя да спечели всичко възможно на Копа Америка – така жадувания дълги години трофей с Аржентина, както и големите индивидуални отличия.

След този успешен турнир Меси е и големият фаворит на букмейкърите и за „Златната топка“, която аржентинецът може да спечели за седми път в кариерата си.