Разкрита! Мария Игнатова е Заекът от "Маскираният певец"

Нещо за четене
16:31 - 20 Септември 2021
28376
Разкрита! Мария Игнатова е Заекът от "Маскираният певец"

Мария Игнатова е Заекът от "Маскираният певец". В това се увери Lupa.bg, а и зрителите на шоуто. В събота в музикалното предаване Заекът изпълни „По-полека" на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. В началото на песента не си пролича гласът на блондинката, но в припева "лъсна" тембърът на Игнатова, който е трудно да бъде объркан.

"Мария Игнатова, тя се издаде и панела, и Алекс, ако не я познае,значи са глухи...", "Не трябваше да избира бг песен- гласът е много разпознаваем", "Игнатова пее като койот", "Определено смятам, че това 100 % е моята любимка Мария Игнатова - гласа много ми напомня на нейния, също така фигурата, височината са като нейните. Мария като малка е мечтала да бъде момче, играела е с момчета. Освен това обича да чете книги. Залагам, че Заека е Мария Игнатова и й пожелавам успех. Страхотна е" - това са само част от коментарите след представянето на Мария.

Алекс Раева също разпозна своята приятелка и колежка, но реши да спести на зрителите своето откритие.

"Трябва ми още един лайф и тогава ще кажа. Ако е това, което подозирам, ще откъсна ушите на този Заек", коментира бившата вокалистка на Слави, но не спомена своите предположения.