Риана злостно: Тръмп е психически най-болният човек в САЩ

Свят
13:48 - 10 Октомври 2019
769
Риана злостно: Тръмп е психически най-болният човек в САЩ

Риана изригна злостно, че Доналд Тръмп е психически най-болният човек в САЩ в момента. Изцепката стана по време на интервю за списание „Vogue“, чиято е на корицата на новия брой.

Изглежда, че Риана не му е фенка и дори не иска той да слуша нейната музика. Когато бе попитана относно масовите разстрели в Ел Пасо и Дейтън, музикантката каза, че са се случили заради психическото състояние на президента.

„Това е ужасяващо. Не е нормално хората да се избиват със законно закупени военни оръжия. И фактът, че това се класифицира като нещо различно само заради цвета на кожата, е шамар в лицето. Абсолютен расизъм. Ако в същия Уолмарт със същото оръжие беше стрелял арабин, Тръмп нямаше да си седи и публично да го нарича „проблем с психичното здраве“.

Изглежда, че президентът е най-болният мозък в държавата в момента“. Певицата коментира и имиграционната криза: „Какво може да се каже? Че нещата ще се оправят? Гади ми се, не мога да повярвам, че всичко това наистина се случва пред очите ми, пред света, а дори не се крие.“

Риана призна, че дори и да живее в Лондон от известно време, не спира да се притеснява за ситуацията в САЩ: „Не мога да се абстрахирам от случващото се с мъжете, жените и децата от малцинствата, където и да съм.“ И допълва: „Имам чувството, че цялата тази тъмнина кара хората да открият светлината в себе си, за да вършат добрини. Лесно е, ако човек си мисли, че всичко е наред.

Но когато видиш какво наистина се случва, се мотивираш да бъдеш светлината в тъмния свят.“