Руши Видинлиев се пропи след катастрофа

Новини
14:18 - 09 Април 2022
7930
Руши Видинлиев се пропи след катастрофа

След челния сблъсък, който героите на Руши Видинлиев и Петър Антонов претърпяха в поредния епизод на сериала „Мен не ме мислете“, фенките на екранния адвокат изпаднаха в шок какво ще се случи с любимеца им – ще оживее ли адвокат Касимов или не.

За радост на почитателките на Руши, той се завръща, но честичко започва да отбелязва възстановяването си от катастрофата с купони до ранни зори в любимия си бар, видя Lupa.bg. Адвокатът се е превърнал в парти звяр, което не убягва от погледа на шефа му. „Откакто Мартин е излязъл от болницата, е само по баровете“, заявява екранният адвокат Виктор Захариев, в ролята Владимир Люцканов.

За разлика от екранния си герой, в живота Руши рядко може да бъде забелязан из столичните заведения. Певецът и актьор предпочита домашния уют, където може да прекарва време с децата си, когато са в дома му. Фенките му обаче няма причина да се оплакват, тъй като, освен като актьор, Видинлиев възкреси и музикалната си кариера и поне веднъж на няколко месеца прави участия из клубовете.