Само в Lupa.bg: Бойко се гушка с кмет от БСП

Баби от Столетницата целуват ръка на премиера в Добричко

У нас
14:55 - 21 Май 2019
5684
Само в Lupa.bg: Бойко се гушка с кмет от БСП

Премиерът Бойко Борисов взриви БСП, след като днес се снима на една от поредните си срещи в страната с членове и симпатизанти на Столетницата, а свойски прегръща и кмет, избран от социалистите. Става въпрос за Тошко Петков, който е начело на община Добричка от 2015 г. Петков обясни на премиера, че всъщност е много доволен от управлението на правителството. 

"Това я дразни Корнела - че идват хората и се снимат", коментира премиерът при срещата си с хората след като откри нов цех на завода за олио в село Карапелит, Добричко. 

От няколко видеоклипа, заснети от фенове на Борисов и публикувани в социалните мрежи, се вижда как той е обграден от десетки свои фенове, сред които обаче има и избиратели на БСП. 

Когато възрастна дама, която явно е член на Столетницата, се обръща към премиера с молба да се снима в неговите прегръдки и му целува ръка, Борисов я пита: "Сега какво ще каже Корнела, като те види?". Жената отвръща: "А, каквото ще да каже". В следващия момент се чува глас отстрани, който добавя: "Ще те изхвърли от партията", а Борисов допълва: "Ако не - бой".