Само в Lupa.bg: Божков "прати" и брата на ЛиЛана на протеста

Общество
21:00 - 09 Юли 2020
6317
Само в Lupa.bg: Божков "прати" и брата на ЛиЛана на протеста

Братът на обвиняемата за ръководене на организирана престъпна група певица и предприемачка Лиляна Деянова - Скилър, се озова на протеста срещу действията на прокуратурата, макар и сам, видя репортер на Lupa.bg.

Известният бийтбоскър Александър се появи още сред първите демонстранти с маска, прилежно сложена и на лицето, и на устата. Коментатори в мрежата обаче се майтапят с присъствието му, защото малко преди началото на демонстрациите олигархът Васил Божков насъскваше от Дубай за многочисленост "срещу хунтата". Добре известно е, че сестрата на Скилър дълги години беше спрягана за любовница именно на бившия хазартен бос.

Синът на доц. Христо Деянов е на свобода срещу 50 хиляди лева парична гаранция, докато трае делото срещу него. Той бе арестуван и обвинен в присвояване на европейски средства по проект, свързан с ЛиЛана. Първоначално съдът му наложи гаранция от 100 бона, които Скилър отказа да плати и бе готов доброволно да влезе в ареста, но после намали мярката на 50 000 и музикантът ги внесе. Сестра му продължава да е зад решетките в столичното следствие. 

Снимки: Агнес Методиева