Само в Lupa.bg: Братовчед на Софи Маринова сред прибраните „ало” измамници

Двамата с певицата не си говорят от 10 години заради семейна драма

Ексклузивно
17:00 - 22 Април 2019
3371
Само в Lupa.bg: Братовчед на Софи Маринова сред прибраните „ало” измамници

Прясната младоженка Софи Маринова не обича много-много да говори за многолюдната си етрополска фамилия, особено що се отнася до професионалните занимания на роднините си. И има всички причини да си трае – Lupa.bg научи ексклузивно, че един от членовете на бандата на Бобито, прибрана при мащабна акция срещу „ало измамите” миналата седмица, е първи братовчед на ромската перла.

Роднината на Софка, със странното име Жулиен, беше закопчан на път за Румъния, където се грижел за логистиката на бандата заедно с Георги Василев – Патката от Горна Оряховица. Справка на Lupa.bg показа, че братовчедът на Софи е задържан и през 2016 г., но е пуснат под гаранция от 2 000 лева.

„Жулиен е много опитен далавераджия, пак ще му се размине”, разказват запознати с битието бандита от Етрополе. - „Те с Бобито добре са се подсигурили - полицаи, митничари, данъчни, всички са му им джоба. Знаят на кого и колко да плащат”.

За разликата от останалата рода на Софи Маринова, Жулиен почти не поддържа връзки с нея и не проси постоянно по някой лев. Живее в истински палат недалеч от Сливница, а според местните в гаража му има 6 лимузини от любимата му марка БМВ.

Певицата и братовчед й се недолюбвали, защото Жулиен бил близък с първия й съпруг Петър. Както е известно, оборотната циганка го заряза, за да свие любовно гнездо със… сина му от първия брак Данаил. Роднината й не успял да прости отвратителната кръвосмесителна изневяра и предпочел да остане близък с Петър, вместо със Софка.

В интерес на истината двамата тъкмо били стоплили отношенията си. Наш източник сподели, че Жулиен е присъствал на сватбата на Маринова с младото й гадже Гринго в края на март и дори е оставил на младоженците плик с 5000 лева. Пари, по които някоя лековерна баба вероятно и до днес плаче някъде.