Само в Lupa.bg: Диляна Попова и Асен Блатечки лапнали 50 бона от реклама

Моделката и актьорът рекламират скъпи цайси като неразделна двойка

Ексклузивно
14:00 - 17 Февруари 2020
9965
Само в Lupa.bg: Диляна Попова и Асен Блатечки лапнали 50 бона от реклама

Звездната "двойка" Асен Блатечки и Диляна Попова са си разделили по 25 хиляди лева за реклама на очила и рамки, научи Lupa.bg. От няколко седмици в онлайн пространството се върти клип с участието на моделката и актьора, които промотират известна верига оптики в страната.

По наша информация видеото е било снимано в над 20 дубъла, за няколко часа в началото на годината, а от него по нищо не личи Попова и Блатечки някога да са се разделяли. За няколко намигвания, усмивки и жестове по слагане и сваляне на цайси двамата са подписали договор за плащането на общо 50 бона, разпределени в равни вноски за 1 година.

Веригата оптики се слави като една от най-популярните, като нашите източници подшушват още, че собственикът й се радва не само на директните продажби и сумите от тях, а е и един от големите печеливши на крупни обществени поръчки. Само за 2015 г. например, той е вкарал по сметките си близо 70 хиляди лева, при това без ДДС, от контракт със столичния Център за градска мобилност за прегледите и изработването, доставката и гаранцията на 120 чифта очила и рамки за служители на градския транспорт. От договора обаче се вижда, че от услугата са се ползвали най-вече шефовете в и без това богатата институция на подчинение на столичната кметица Йорданка Фандъкова.