Само в Lupa.bg: Какво очаква зодиите през ноември?

Мистика
16:26 - 31 Октомври 2021
11359
Само в Lupa.bg: Какво очаква зодиите през ноември?

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя специално за Lupa.bg освен дневния хороскоп според Луната, и хороскоп за месеца, като описва какво да очаква всяка зодия.

ОВЕН – през първата седмица на месец ноември е необходимо да сте малко сдържани в общуването с колеги, роднини и партньори. Бъдете по-наблюдателни и не позволявайте да ви манипулират. През този месец ще трябва да разрешите някои финансови и документални въпроси – банково-кредитни, наследствени или свързани с финансиране по важен за вас проект. Не разчитайте на нечия подкрепа. След 5 ноември Венера в Козирог ще внася трудности в партньорските отношения или финансови затруднения. Затова вниманието ви е желателно да бъде насочено главно към тях. Бъдете по пестеливи и проявявайте повече търпение в интимните и семейни връзки, както и повече прозорливост в бизнес контактите. Не сте от най-търпеливите и лесно губите интерес, когато нещата не стават когато и по начина, по който вие искате. Но до 21 ноември е нужно да сте по-гъвкави и адаптивни.

ТЕЛЕЦ – за вас месецът е белязан с повече напрежение и неочаквани обрати, скъпи Телци. Ще се опитват от различни страни да ви провокират. Не са изключени дори нападки и сериозни конфликти с някого, включително съдебни спорове. По природа сте търпеливи, лоялни и постоянни в желанията си. Но сега има опасност емоциите и реакциите ви да излязат от контрол. А ако това се случи, рискувате да загубите ценен за вас човек. Не приемайте примамливи предложения и се предпазвайте от неприятности както на работното място, така и в партньорските отношения / любовта. Трудно отстъпвате и променяте мнението си, но сега трябва да положите усилия, ако искате да избегнете сътресения. Грижете се за здравето си, шофирайте разумно и внимателно, защото е повишена опасността от инциденти.

Избягвайте пътувания на дълъг път, особено между 10 и 20 ноември.

БЛИЗНАЦИ – вие сте предвидливи, по-гъвкави и адаптивни по природа, затова на вас няма да ви е трудно да проявите тези си ценни качества през месец ноември. На работното място и в ежедневието ви може да възниква напрежение – при някои от големия обем задачи, а при други може да липсва работа и това да стане причина за него. Предпазвайте се от злонамерени хора, от конфликти с колеги и роднини. Ограничете посещенията на многолюдни места между 13 и 21 ноември в затворено пространство - пазете от вируси и инфекции. Ваш приятел може да се нуждае от помощ. Помогнете с каквото можете, но имайте едно наум и не се доверявайте на никого. Не давайте и личния си автомобил за ползване. В желанието си да направите добро, може да злепоставите себе си и да си навредите. Разчитайте на финансовата и емоционална подкрепа от постоянния си партньор.

РАК – след по-напрегнатия и труден за вас месец октомври, сега през ноември ще се радвате на повече спокойствие в ежедневието и хармония в отношенията с близките и други хора от обкръжението ви. Делата ви ще се развиват по-успешно, а и любимия човек е до вас. Очакват ви приятни придобивки и поводи за радост. Само между 8 и 14 ноември бъдете по-близо до децата си. Обръщайте им внимание, наблюдавайте ги и ако е нужно ги контролирайте, за да не направят някоя беля и да ви ядосат с нещо. Възможен е някакъв проблем в обучението или друго, поради което да се нуждаят от съвет или помощ. Месецът е благоприятен за вас за теглене на нов или да рефинансирате съществуващ кредит, за разрешаване на наследствени въпроси, за капиталовложения. Ще получавате нужната подкрепа. След 19-ти можете да приключите подготовката за някакъв ваш проект или да довършите самия проект.

ЛЪВ – не мога да ви обещая спокоен и успешен месец, скъпи Лъвове. Подгответе се за повече динамика в ежедневието, най-вече в дома и на работното ви място. Стремете се да бъдете изпълнителни в работата. Работете внимателно с документи и шофирайте разумно. Бъдете по-търпеливи у дома със семейството си. Не пренасяйте проблемите от работата си в къщи. Възможни са конфликти или грижи около член на семейството. Възможни са течове или проблеми с канализацията. Вземете превантивни мерки срещу обири в дома си, ако пътувате през почивните дни някъде. Добре би било да се заемете с почистването и изхвърлянето на стари и ненужни вещи. С близките си бъдете търпеливи.

Грижете се за сигурността им, за вашето и за здравето на родителите си. При някои от вас е възможна промяна в дома или работата. След 21 ноември напрежението постепенно ще стихва.

ДЕВА – месецът за вас е наситен с разговори, пътувания, преговори, уреждане на документи или подписване на договори. Но бъдете внимателни при работа с документи и при пътуване, за да избегнете неприятности и инциденти. Концентрацията ви ще е добра, а интуицията ще ви помага в по-трудни моменти. Интересът ви към нови знания е засилен. Добър месец за започване или завършване на някакъв курс, за взаимодействие с чуждестранни партньори, за реклама или приключване на юридически въпрос. Шофирайте внимателно между 6 и 13 ноември, проверявайте преди път автомобила за изправност – маркучи, изпускателна система, радиатор, реле-регулатор, мигачи. При някои от вас са възможни конфликти с роднина, съсед или колега, както и някакви грижи около роднина – брат, сестра. Интимните отношения ще са топли и ще се чувствате в сигурни ръце, а финансите – достатъчни.

ВЕЗНИ – приоритетите ви за този месец са семейството, домът и финансовата стабилност. Не са изключени непредвидени разходи за дома или по автомобила, затова бъдете по-пестеливи. Ако изплащате кредит, може да възникнат затруднения с вноските. Приходите може да са непостоянни или недостатъчни през първата половина на месеца и да се чувствате нестабилни финансово. А от това е възможно да последва охладняване в отношенията с партньора. Покрай грижите в ежедневието не забравяйте да се грижите за себе си и за здравето си. Предпазвайте се от вируси и инфекции, от алергични прояви, отравяния. Ограничете алкохола. Направете профилактични изследвания на кръвта и ако е необходимо се консултирайте със специалист. Не сядайте зад волана, ако сте употребили алкохол или наркотици. След 19-ти всичко ще си дойде на мястото, бъдете търпеливи.

СКОРПИОН – за вас месец ноември се очертава като по-напрегнат и динамичен, скъпи Скорпиони. От една страна ще чувствате силен прилив на енергия, но от друга вероятността да я използвате неправилно е голяма. Няма да е лесно да ви се угоди. И сякаш всички около вас са се наговорили да ви дразнят. При някои от вас може внезапно да нахлуват подсъзнателни страхове, да проявявате мнителност и ярко да изразявате недоволството си от чуждите грешки. Най-трудни ще са дните между 9 и 19 ноември. По-уязвими са партньорските отношения, но няма да липсват и спорове на работното място. Не го позволявайте и дръжте емоциите си, и особено езика си под контрол. Използвайте силната енергия на Меркурий и Марс във вашия знак за добри цели. Занимавайте се в по-трудните моменти с някаква творческа дейност или помогнете на някого със съвет. Не предприемайте рискове!

СТРЕЛЕЦ – вашите идеализъм, общителност и прямота са много ценни качества. Хората ви харесват заради позитивността и увереността, с която вършите всичко. Много от вас вероятно усещат липсата на енергия. През този месец е добре да си дадете малко почивка. Колкото и да сте енергични, понякога човек има нужда да си отдъхне и за целта е добре да се уедините. Обръщайте повече внимание на собствените си нужди и желания, поглезете се. Ще ви се отрази добре, ако се занимавате с медитация или рейки, за да балансирате енергията. Не допускайте твърде близо до вътрешния ви свят други хора. Не споделяйте своите планове и тайни. Може някой да се възползва и да ви въвлече в интриги. След 21 ноември Слънцето ще изгрява във вашия знак и ще се почувствате по-силни и възстановени.

Сега е време за приключване на нещо, а след 4 декември навлизате в нов етап от живота си.

КОЗИРОГ – силен и по-позитивен е месец ноември за вас. Венера във вашия знак ви кара да се чувствате харесвани, обичани и ценени. Очакват ви интересни преживявания в интимния и социален живот. Не е изключено при някои представители на знака да се появи и на нов член в семейството – дете или внуче. Много благоприятен месец за организиране на всякакви семейни тържества, сключване на брак, обществена работа и т.н. Вие сте във вихъра на силите си. Предпазвайте се единствено от завистливи приятели и колеги, от хора които пред вас говорят едно, а пред хората – друго. Парите сега не ви са приоритет. По-силно е желанието да получите признание и авторитет. На успехи ще се радват болшинството от вас, а най-вече творците, спортистите и политиците. След 22-ри си дайте почивка. Необходима ви е след изразходената енергия и силните преживявания преди това.

ВОДОЛЕЙ – вие по природа сте винаги под напрежение и животът около вас е като пенливо море. Затова сте свикнали с този начин на живот и може да премине този месец като бурен вятър в косите ви. И все пак, от време на време се оглеждайте, премисляйте добре преди да кажете нещо или да действате. Ще си спестите възможните спорове и конфликти, които могат да ви поднесат звездите между 10 и 19 ноември. Сега не е подходящо за нови и рисковани дейности. Избягвайте конфликти с висшестоящи лица. Работете внимателно с документи и информация. Възможни са проверки от страна на контролни органи. Може да се наложи промяна на работното място или в местоживеенето при някои от вас. В общуването с хората бъдете по-търпеливи и отстъпчиви. Със спорове не биха се разрешили проблемите, а ще се задълбочат. Разговаряйте спокойно с хората и ги изслушвайте.

РИБИ – мили и чувствителни Рибки, имам добри новини за вас. Месец ноември е един от силните ви месеци. Ще имате активни и ползотворни контакти, добри новини от далеч, пътувания и много поводи за радост. Изритвате силно желание за нови знания и за развитие. През този месец, поне до 21-ви, имате много добри шансове за успехи в много направления на живота си. Възможно да подпишете важен договор, да получите чакан документ или ваш роднина да ви зарадва с хубава новина и придобивка. Ще ви изненада приятно нечия неочаквана подкрепа, но важна за вас. Ще срещате интересни хора, ще развивате своите способности и ще се чувствате „в свои води“. Добър месец за вас за нови начинания, връзки и приятелства. Ще се чувствате обичани и ценени. Това за вас е много важно, защото ви носи вдъхновение и мотивация, дава сили. Скоро и Юпитер в Риби ще ви носи много късмет.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 3, 9, 15, 16, 23, 24 и 30 ноември.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 4, 5, 10, 11, 17, 18, 19, 25 и 26 ноември.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 7, 13, 14, 20, 21, 27 и 28 ноември.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ НОЕМВРИ 2021:  

Новолуние – 04.11.2021 – 23:14 часа – Луна в Скорпион
Първа четвърт – 11.11.2021 – 14:46 часа – Луна във Водолей
Пълнолуние и лунно затъмнение – 19.11.2021 – 10:57 часа – Луна в Телец
Последна четвърт – 27.11.2021 – 14:26 часа – Луна в Дева

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

01.11.2021 от 19:00 ч. - 02.11.2021 до 01:11 ч.

04.11.2021 от 00:32 ч. - 04.11.2021 до 02:52 ч.

05.11.2021 от 18:10 ч. - 06.11.2021 до 02:52 ч.

07.11.2021 от 15:44 ч. - 08.11.2021 до 03:03 ч.

09.11.2021 от 19:51 ч. - 10.11.2021 до 05:03 ч.

11.11.2021 от 21:52 ч. - 12.11.2021 до 09:53 ч.

14.11.2021 от 07:40 ч. - 14.11.2021 до 17:48 ч.

16.11.2021 от 17:51 ч. - 17.11.2021 до 04:18 ч.

19.11.2021 от 10:57 ч. - 19.11.2021 до 16:33 ч.

21.11.2021 от 17:52 ч. - 22.11.2021 до 05:33 ч.

24.11.2021 от 07:46 ч. - 24.11.2021 до 17:58 ч.

26.11.2021 от 18:23 ч. - 27.11.2021 до 04:12 ч.

29.11.2021 от 02:02 ч. - 29.11.2021 до 10:55 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.