Само в Lupa.bg: Карамазов, Вергов и Бахаров не си говорят

Ексклузивно
15:00 - 24 Януари 2020
22004
Само в Lupa.bg: Карамазов, Вергов и Бахаров не си говорят

Доскорошното най-успешно театрално трио – Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владимир Карамазов е в ледени отношения и тримата актьори дори не се поздравяват, когато се разминат на улицата или в коридорите на някой театър, научи Lupa.bg.

Конфликтът между довчерашните първи приятели бил толкова сериозен, че те дори не искали да играят заедно на една сцена. За да не падат хитови представления от афиша на Народния театър обаче и все пак защото са професионалисти Вергов и Карамазов стискат зъби и играят заедно в няколко спектакъла.

В продължение на години тримата бяха неразделни. Те основаха собствена продуцентска фирма „Трите мечки“ и направиха няколко успешни постановки, с които обикаляха страната. Интересът към „Спанак с картофи“, „Арт“ и „Дакота“ бе огромен и зрителите „се избиваха“ да купуват билети месеци преди обявените дати за спектаклите.

"Трите мечки" в рекламна фотосесия за спектакъла "Арт"


Разривът между тримата другари обаче настъпи през 2017 г., като на мястото на Бахаров в общите постановки започнаха да се появяват и други любимци на публиката като Владо Пенев и Герасим Георгиев-Геро.

Финансови претенции бяха в дъното на раздора между „Тритe мeчки". И очевидно народната приказка, че когато пари се намесят в отношенията между приятели, отношенията се разпадат, се оказа напълно вярна по отношение на Карамазов, Вергов и Бахаров. Първите двама обвинили Захари, че започнал да гледа на театъра не като на изкуство, а единствено като на средство за трупане на пачки. По това време Бахаров вече бе лице на Националната лотария и приятелите му още тогава смятаха, че неговият образ вече е прекалено комерсиализиран и това му пречи да прояви актьорския си талант на сцената.

Бахаров, Карамазов и Вергов бяха неразделни


 
Lupa.bg научи и че Владо и Юлиан били обидени от високомерното отношение на Захари към тях, който очевидно печели доста повече пари от тях и взима космически хонорари като рекламно лице на Националната лотария. Така в края на 2017-та продуцентската им компания „Трите мечки“ отиде в историята и всеки хвана по собствен път. Актьорите се разделиха като съдружници. Фирмата им се преименува на „Дифрент дирекшън“ с единствен собственик и управител Владимир Карамазов. Той се отдаде и на любимото си хоби – фотографията, като направи специален сайт, където публикува портретни и пейзажни снимки. Участва и в хитовия сериал „Дяволското гърло“.


 
Захари Бахаров заложи най-вече на участието си в сериали и филми, но направи съвместно с режисьора Явор Гърдев и първия си, при това много успешен моноспектакъл „Чамкория“. Триото дотолкова е в обтегнати отношения, че дори когато Бахаров грабна през 2018 г. и „Икар“, и „Аскеер“ за водеща мъжка роля за моноспектакъла "Чамкория" по романа на Милен Русков доскорошните му близки приятели не го поздравиха публично и не публикуваха общи снимки с него, каквато бе традицията преди това.

Актьорите получиха подарък торта с три мечки по време на едно от общите си представления


 
Преди време тройката ходеше навсякъде като пакет - в чужбина и у нас на турнета. Карамазов и Вергов продължиха с приятелските си отношения и доскоро заедно ходиха на екскурзии. Напоследък обаче и там е настъпил раздор и макар че двамата играят заедно в "Идеалният мъж", "Neoдачници" и "Богът на касапницата" на сцената на Народния театър за колегите им театрали виждали, че отношенията между Владо и Юлиан далеч не са така сърдечни, както преди.


Карамазов вече не публикува и общи снимки с Вергов. Сега най-близката му приятелка е Теодора Духовникова, с която се снима заедно в „Дяволското гърло“ и с която продължава да си партнира на сцената.

Вергов и Карамазов често спортуваха и пътуваха заедно


Любопитното е, че след дълго отсъствие Захари Бахаров се завърна триумфално в Народния театър в спектакъла „Синът“. Това предполага, че тримата доскорошни авери, които си споделяха всякакви тайни, делят една гримьорна и се засичат по коридорите на театъра. Думите „Здравей, как си“ обаче отсъстват и те се разминават с мрачни физиономии като напълно непознати.

И общите турнета вече са в миналото...