Само в Lupa.bg: Киркоров теши Веско Маринов

През ключалката
12:30 - 10 Юни 2019
7830
Само в Lupa.bg: Киркоров теши Веско Маринов

Веселин Маринов се утеши след отстраняването на приятеля си Цветан Цветанов от всички ръководни постове в парламента и в ГЕРБ като посети концерта на руската мегазвезда Филип Киркоров в НДК в събота вечерта, научи Lupa.bg. Трубадурът на родната естрада бе прокуден официално от Бойко Борисов, който след оставката на Цветанов като зам.-лидер на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб направо срази певеца с думите: „Не ми се искаше повече Веско Маринов да ми пее по концертите”.

Самият премиер потвърди новината на Lupa.bg, че любимият певец на Цветан Цветанов повече няма да бъде част от концертите на ГЕРБ. Както Lupa.bg първо писа изпълнителят на неофициалния химн на МВР „Нашата полиция” е изпаднал в паника и бил силно притеснен за кариерата си след свалянето от всички постове в ГЕРБ на неговия приятел и покровител Цветан Цветанов.

Видимо измъчен и не в настроение Маринов обаче заведе приятелката си Веселина Пеева на шоуто на Киркоров, с когото са и добри приятели. На зрителите в зала 1 на НДК, които неизменно разпознаха Веско, обаче направи впечатление, че той никак не е в настроение и е доста мрачен. Дори ефектното шоу на Филип не можа да повдигне духа на певеца от Полски Тръмбеш.

Веселин Маринов изглеждаше доста кахърен и почти не се усмихваше, въпреки че руската звезда непрекъснато екзалтираше публиката и освен в бурни аплодисменти, тя избухваше и в бурен смях. Само естрадният приятел на Филип Киркоров страдаше и не се забавляваше.


Кралят на руската поп музика Филип Киркоров изнесе впечатляващ спектакъл в стил „Цирк дьо Солей” в зала 1 на НДК.  Артистът представи най-новото си шоу "Я+R" #Цвет Настроения”, режисирано от Франко Драгоне. Концертът включи, както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, счупили рекордите на руските радио и You Tube класации, като "Цвет настроения синий", "Цвет настроения черный", "Ибица" и много други. А към прекрасните изпълнения трябва да прибавим и тоновете техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, и над 5000 дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт.

Lupa.bg научи, че по време на престоя си в София роденият във Варна шоумен се е срещнал насаме с Маринов и българският трубадур се оплакал, че не се чувства добре и е изоставен от хора, за които бил направил много жестове. Най-вероятно Киркоров, който често кани в именията си в Москва и Подмосковието своите приятели от българския шоубизнес като Катя и Здравко от "Ритон", Драгомир Драганов, Васил Найденов, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, тази година ще приюти и Веско Маринов. Така Киркоров ще помогне на приятеля си да не преодолее депресията.

Преди време руската естрадна звезда върна гаснещата слава на Веско Маринов. Хитовата песен "Сняг" на Киркоров има и български вариант, изпълняван от трубадура на МВР, която се е превърнала в една от най-слушаните песни на Веселин Маринов за последните няколко години. Нашенецът буквално отвя Киркоров и само за месец песента бе събрала рекорден брой фенове. Оказа се, че песента в изпълнение на Маринов е много по-харесвана от руската версия.

Сега изпълнителят на „Горчиво вино” вече бил наясно, че оттук насетне никога повече няма да получи покана да се изяви на някое предизборно мероприятие на ГЕРБ, защото всички ще го свързват с компрометирания Цветан Цветанов. Самият Веско Маринов обаче продължава да бъде верен на бившия втори в ГЕРБ и да твърди, че той е невин и не е сгрешил в нищо. Певецът дори добави, че се чувства огорчен от думите на премиера, който коментира, че не иска повече да вижда Веселин Маринов на предизборните мероприятия на ГЕРБ.

Снимки: Булфото